2020-06-09 16:59:00
Seat Ateca Facelift
Seat Ateca Facelift
Zdroj: Seat

Stručne napísané: SEAT Ateca začína písať novú kapitolu

SEAT Ateca práve prechádza faceliftom. Ten prinesie viacero zmien. Zmení aj písmo.

Zmena písma, to je veľká vec. Hlavne dnes, keď písaným písmom vie písať čoraz menej píšucich ľudí. Aspoň taký je trend. No vážne, človek klávesnicový sa vie akurát tak podpísať, aj to niekedy len krížikom...

Ale k veci, zmena písma na písané a s pekným fontom nie je jediné, čo nová Ateca ponúkne. Zmení sa toho viac, no detaily sa dozvieme až začiatkom budúceho týždňa. Zatiaľ je zreteľné to, čo som už napísal a už to písať nebudem, lebo som už veľakrát použil to isté slovo.

Zmení sa svetelný podpis predných svetlometoch, tak zadných. Auto v niekoľkosekundovom videu bliká smerovkami, takže aj smerovky bude mať, čo istotne poteší mnohých. Aj keď nie všetkých, nie každý ich vie používať.

Zmeniť by sa mal vizuál aj interiérových komponentov. Tuším úpravu farebnosti a podobné odlišnosti. Lišty a tak. Auto by malo mať tiež nový infotainment a displeje v štýle nového Leona. Tlačová správa píše aj o zvýšení úrovni bezpečnosti a komfortu. To je možné docieliť prostredníctvom nových asistenčných systémov, ktoré odľahčia vodiča počas nudnej monotónnej jazdy, prípadne jazdy v kolónach. No a hlavná vec je, že auto bude mať nové modernizované spaľovacie motory, niektoré azda sťaby hádam aj elektrifikované. A to je všetko.

Ešte som zabudol, doteraz sa od uvedenia v roku 2016 predalo vyše 300 000 modelov Ateca.


 


 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Seat

Komentáre k článku


Stream naživo