2018-03-01 11:20:00
Rainer Zietlow a jeho
Rainer Zietlow a jeho odchod s novým Touaregom III.
Zdroj: Zietlow, Touareg, Volkswagen, tretia generacia, peking, premiera

Prvý Volkswagen Tuareg III. práve vyrazil na svoju premiéru do Pekingu

Prvý Volkswagen Tuareg tretej generácie dnes pred obedom opustil svoje rodisko v Bratislave.

Vydal sa totiž na dlhú vyše trojtýždňovú cestu na miesto svojej svetovej premiéry. Do Pekingu ho odvezie majster dlhých trás Rainer Zietlow. Dnes o desiatej ráno vyrazil smerom na Viedeň, následne zamieri cez Česko na sever, aby neskôr opustil Európu a zamieril do hlavného mesta Číny.

Najnovší prírastok do produktového portfólia spoločnosti Volkswagen Slovakia, VW Touareg 3. generácie, vyrazil na dlhú cestu na svoju svetovú premiéru v Číne. Tá sa uskutoční 23. marca na autosalóne v Pekingu. Tak ako všetky predchádzajúce generácie, aj tá najnovšia bude vyrábaná exkluzívne v bratislavskom závode Volkswagenu pre celý svet. Na dlhú cestu nový Touareg a Zietlowa vyprevádzali okrem predsedu predstavenstva VW Ralfa Sachta, zamestnanci VW a členovia tímu Touareg, novinári a folklóristi.

Zdroj: Zietlow, Touareg, Volkswagen, tretia generacia, peking, premiera

Volkswagen Touareg sa v Devínskej Novej Vsi vyrába už 16 rokov. Z prvých dvoch generácii sa od roku 2002 vyrobilo takmer milión kusov. Prémiový automobil bude aj naďalej ponúkať punc luxusu podobne ako jeho výrobný kolegovia Audi Q7 a Porsche Cayenne. Čoskoro sa k nim pridá aj najnovší prírastok menom Q8.

O tri týždne sa teda dozvieme všetky detaily o najnovšej generácii prémiového SUV od značky Volkswagen, ani kamufláž auta ale nezakryje zreteľný dizajnový jazyk v štýle najnovších SUV od VW.

Zdroj: Zietlow, Touareg, Volkswagen, tretia generacia, peking, premiera


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo