2018-02-07 14:20:00
Kia Ceed 2018
Kia Ceed 2018
Zdroj: Kia Motors

Kia predstavuje prvé skice novej generácie modelu Kia Ceed

Nová Kia Ceed bude mať debut na tohtoročnom medzinárodnom autosalóne v Ženeve.

5-dverová Kia Ceed sa predstaví v Ženeve spolu s druhým členom novej rodiny Ceed.

Prečo sa to už nebude písať cee´d? Nový model totiž prešiel aj zmenou mena - cee’d nahradilo Ceed, reprezentujúc vozidlo pre európsku spoločnosť s európskym dizajnom (Community of Europe, with European Design).

Model navrhli, vyvinuli a aj vytvorili v Európe. Nejaké tie ázijské náznaky tak nebudú – je to európske auto pre Európu. Tretia generácia modelu Ceed ponúka inovácie v nových technológiách a motoroch a zároveň ponúka zákazníkom vyspelý a atletický dizajn a omnoho výkonnejšiu jazdu.

Nová Kia Ceed bola navrhnutá v dizajnérskom centre spoločnosti Kia pre Európu - vo Frankfurte, Nemecku. Inšpirovaná dizajnom modelu Stinger, ktorý sa na Slovensku stal Autom roka 2018. Nová Kia Ceed prináša sebavedomejší vzhľad, ktorý bol vyvinutý exkluzívne pre využitie na európskych cestách. Charakteristika jazdy ako aj ovládanie nového modelu majú vyzdvihnúť model Kia Ceed nad svojich predchodcom z hľadiska dynamiky ako aj zapojenia vodiča.

Zdroj: Kia Motors

Teda aspoň podľa tvrdenia automobilky. Samozrejme, že sa nemôžeme dočkať jej predstavenia a najmä vyskúšania, ako bude novinka nielen vyzerať, ale aj jazdiť.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: Kia Motors

Komentáre k článku


Stream naživo