2016-08-10 12:00:00
Hyundai i30 - nový
Hyundai i30 - nový model

Aj Hyundai uverejnil prvé fotky nového modelu!

Spoločnosť Hyundai Motor dnes zverejnila prvé obrázky modelu i30 novej generácie.

Je zaujímavé, že podobne ako Škoda Kodiaq, aj nový Hyundai bude mať svoju svetovú premiéru 7. septembra, ešte pred výstavným debutom na parížskom autosalóne koncom budúceho mesiaca. Automobilka tvrdí, že Hyundai i30 novej generácie bude auto pre každého. Čo tým myslí, však zatiaľ úplne presne nekonkretizovala.

Jej prezident a šéfdizajnér Hyundai Motor Group, Peter Schreyer však povedal, že pri dizajne modelu Hyundai i30 novej generácie sa nesústredili iba na jedného zákazníka ale na širokú skupinu rozličných ľudí. „Jeho dizajn predstavuje evolúciu výrazových prvkov dizajnu spoločnosti Hyundai Motor s prirodzene plynúcimi líniami, vycibrenými povrchmi a modelovaným tvarom karosérie, ktoré spolu vytvárajú nadčasový vzhľad. S modelom i30 novej generácie zavádzame ďalší vývojový stupeň  charakteristickej masky chladiča Hyundai – kaskádovitú masku,“ dodal Schreyer.

Ako vyzerá si môžete pozrieť na zatiaľ prvých oficiálne uvoľnených fotkách. Model i30 novej generácie, ktorý navrhli, vyvinuli a aj testovali v Európe, predstavuje hlavný pilier modelového programu značky Hyundai. 

Pretože záujem ľudí sa čoraz viac posúva smerom k technologickým riešeniam, individualite a flexibilite, aj značka Hyundai sa posúva ďalej, redefinuje svoju ponuku a robí ďalší krok v ústrety svojim zákazníkom.

Hyundai i30 novej generácie preto poskytuje najvyššiu celkovú hodnotu, širokú ponuku účinných a dynamických pohonných jednotiek, najmodernejšie bezpečnostné systémy ako aj  najvyspelejšie prvky konektivity, aby splnil požiadavky európskych, ale aj globálnych zákazníkov.

Určite ani vám nestačia prvé neúplné fotografie. Viac sa môžete dozvedieť nasledujúceho videa, kde Peter Schreyer predstavuje novinku trocha obšírnejšie:

Jozef Vydra
ZDROJ: Hyundai Motor Company

Komentáre k článku


Stream naživo