2014-10-16 14:20:00
Autosalón Nitra 2014
Autosalón Nitra 2014
Zdroj: Jozef Vydra

FOTO: Autosalón v Nitre sa dnes začal. Pozrite si to naj v našej galérii!

Autosalón v Nitre patrí k tradičným podujatiam slovenskej automobilovej jesene. Boli sme tam, teraz môžete vy.

Autosalón v Nitre sa začal v piatok 16.10 a bude trvať do nedele 19.10. Najväčší nápor návštevníkov sa očakáva tradične v sobotu. Autosalón prináša niekoľko slovenských výstavných premiér, žiadnu európsku a žiadnu svetovú. Návštevníci sa síce nemôžu tešiť na novú Fábiu, tá si ešte užíva slávu reflektorov na prebiehajúcom autosalóne v Paríži, no nové autá tam istotne nájdete.

Medzi novými vyniká nová Octavia Scout, či Volkswagen Jetta, Renault Twingo, Mercedes C Wagon, Peugeot 508 a ďalší. Na svoje si prídu aj milovníci historických vozidiel, či modelov áut. Atmosféru z prvého dňa a všetky výstavné novinky nájdete v priloženej bohatej galérii.

Ak by ste sa chceli na výstavisko v Nitre dostaviť osobne, vedzte, že autosalón otvára svoje dvere každý deň o 9-tej hodine rannej a návštevníkov začnú vyháňať okolo 18-tej hodiny. V nedeľu iba do piatej, no ako býva zvykom, už poobede v nedeľu sa bude veľká časť vystavovateľov baliť. Cena základného vstupné je 5 eur, zlavnené je za 3 eurá a auto zaparkujete za 4 eurá kus.

Na výstavisku bude vystavovať celkovo 180 firiem, z automobilových značiek majú veľkú expozíciu pripravený Citroen, Renault, Škoda, Volkswagen, Dacia, Mercedes, Peugeot, Kia, Nissan, Land Rover, Jaguar, Volvo, Opel a ďalší.

redakcia

Komentáre k článku


Stream naživo