2014-10-03 10:10:00
Autosalón v Paríži 2014
Autosalón v Paríži 2014
Zdroj: Mondial Automobile Paris

FOTO: Pozrite si všetky novinky z Paríža 2014 v našej MAXI GALÉRII!

Autosalón v Paríži sa začal novinárskymi dňami a my sme pri tom nemohli chýbať. Pozrite si to najzaujímavejšie z Paríža v našej galérii!

Autosalón v Paríži je vrcholom automobilových výstav v Európe s celosvetovým významom. Spolu s autosalónom v Ženeve patrí k trom najvýznamnejším európskym automobilovým výstavným podujatiam. Autosalón v Paríži je o to významnejší, že sa v kalendári objavuje iba každý druhý rok. Strieda sa s Frankfurtom. O to viac je vidieť snahu podujatia zaujať a priniesť čo najlepší servis a čo najviac noviniek. Keďže však ide o francúzsky autosalón, má svoje špecifiká a nie vždy všetko funguje.

Okrem zmätkov a dezorganizácie v niektorých aspektoch je to však mimoriadne vydarené podujatie s obrovským množstvom noviniek, konceptov a vízií. V Paríži sa prezentujú prakticky všetky automobilové značky, ktoré majú v úmysli aj niečo predať (teda všetky). Od tých najligotavejších klenotov ako Ferrari, či Bentley až po úplne bežné značky s významnými novinkami.

Na výstavisku tak môžete okrem novej Škody Fabia, Fabia combi, Peugeotu 108, Renaultu Twingo, Smartov ForTwo a ForFour, Golfu Alltrack, novej Corsy a iných, vidieť aj také skvosty ako Ferrari 458 Speciale A, Lamborghini Asterion, či nový koncept novej luxusnej značky DS.

Všetko toto a ešte omnoho viac nájdete v prvej z našich galérii z Paríža. Okrem toho prinesieme hŕbu najzaujímavejších noviniek, ktorým sa budeme venovať v samostatných článkoch.

Najprv však potešme oči! Okrem automobilových noviniek sa kde tu objaví krása podstatne ľudskejšieho charakteru. Okrem toho nájdete v galérii aj fotografie, ktoré vám významne priblížia atmosféru prvých dní Autosalónu v Paríži.

Ján Hargaš, Jozef Vydra
ZDROJ: Mondial Automobile Paris

Komentáre k článku


Stream naživo