2014-06-13 10:20:00
Bentley SUV
Bentley SUV
Zdroj: KGP Photography

Toto je nové SUV od Bentley. Nemá takmer žiadne maskovanie!

Špionážne fotografie zachytili nové SUV od Bentley takmer bez kamufláže počas testovania v horách.

Nedávno sme videli fotografie Bentley SUV, ktoré sa maskovalo ako Audi Q7. Veľa toho vidieť nebolo, no tento krát obrázky stoja za to. Bentley je síce celé oblepené, svetlá má nakreslené, no vďaka kvalite fotografií si môžete ľahko domyslieť, čo k autu patrí a čo je tam len nalepené ako kamufláž.

Koncept SUV od Bentley sa prvý krát objavil pred rokom na autosalóne v Ženeve. Odvtedy sa miestami dostali na povrch správy a správičky, hovorilo sa o miernom re-dizajne, diskutovalo sa o motoroch, ktoré by mohlo dostať Podkapotu, pred pár mesiacmi sa objavili prvé fotografie a potom prišli tieto.

Je jasné, že páni z Bentley chceli, aby si auto niekto nafotil a možno veľmi presne vedeli kto. Všimnite si fotografiu z palubného počítača, podľa ktorého si posádka práve púšťala Beatles a Abbey Road... To musela byť „náhodička,“ ale veď prečo by si Briti nemohli púšťať britskú klasiku, keď niekto fotí „britské“ (ba možno Slovenské ;) ) auto. :)

Bentley SUV by sa malo dostať na svetlo sveta najneskôr v roku 2016, no keďže je testovanie už v plnom prúde, pravdepodobne zažije výstavnú premiéru v Paríži na jeseň, alebo v Ženeve v marci a potom to už ide rýchlo...

Podkapotou by sa mohli objaviť klasický zástupcovia značky – štvorlitrová V8, prípadne šesťlitrová W 12. Tak či onak, auto asi len ťažko podlezie 400 koní... A mimochodom, podľa všetkého by sa mohlo volať Falcon... Uvidíme.

 

 

Ján Hargaš
ZDROJ: autoblog.com, KGP Photography

Komentáre k článku


Stream naživo