2013-09-23 12:48:07
BMW i-kolekcia
BMW i-kolekcia má v ponuke aj prívesok na kľúče, v ktorom s ukrýva USB kľúč, teda flash pamäť.
Zdroj: BMW

Širokú paletu originálnych BMW doplnkov rozšíria nové i-doplnky

Pri príležitosti uvedenia BMW i-concept uvádzajú Bavori novú kolekciu i-doplnkov.

Nové elektrické BMW-čka  (i8 concept a i3) sa predviedli na autosalóne vo Frankfurte. Tesne po ukončení autosalónu prichádza správa o balíčku doplnkov, ktoré s i-BMW autami zdieľajú rovnakú ideu – ekológia sa spája s výkonom.

BMW svojim zákazníkom, ale tiež obdivovateľom značky poskytuje široký sortiment doplnkov ako sú kabelky, hodinky, dáždniky, kľúčenky, tričká, čiapky, ba dokonca aj bicykle (pretekársky bicykel sa pochopiteľne označuje písmenkom M).

Svoju ponuku teraz BMW rozširuje o výrobky zamerané na účelnosť, ekológiu a tiež výkon. Nová rada pod označením i-kolekcia zahŕňa veľkú kabelku, obal na laptop, zápisník, usb-kľúč, pero a solárnu nabíjačku. Tieto produkty by mali byť v prvom rade ekologické, ale tiež estetické a použiteľné dennodenne.

Materiály, z ktorých sú tieto výrobky zhotovené sú koža a tkanina z recyklovaných PET-fliaš. Medzi materiálmi sú aj iné, no všetky sú alebo recyklované, alebo recyklovateľné. Z produktov najviac zaujme slnečná nabíjačka s integrovanou nabíjacou batériou, prostredníctvom ktorej je možné nabiť mp3 prehrávače, mobily a serepetičky s nahryznutým jabĺčkom v logu. Nabíjačka by mala mať k dispozícii kábel s rôznymi konektormi, takže užívateľ by nemal mať problém s pripojením svojho zariadenia.   

Všetky i-produkty z i-kolekcie od iBMW by mali byť v i-predaji od októbra tohto roku. Z tých i-čok by sa jeden zbláznil...

V prípade, že písmenka i už nemáte dosť a BMW obchod s doplnkami máte v obľúbených záložkách, prichystajte si zopár euráčov a hor sa do i-nákupov!

Cenovka pri jednotlivých výrobkoch sa začne na úrovni 15 eur za perečko a skončí na hranici 100 eur za nákupnú kabelku. Solárna nabíjačka bude stáť 39 éčok.

Ján Hargaš
ZDROJ: BMW, autoblog.com

Komentáre k článku


Stream naživo