2021-05-14 15:30:00
Škoda Fabia Tour
Škoda Fabia Tour
Zdroj: Škoda

Škoda hlási návrat verzie Tour. Prichádza Fabia III Combi Tour

Octavia I. Tour a Octavia II. Tour predstavovali svojho času výbehové predajné trháky a alternatívy k novým generáciám. 

Teraz na Slovensko prichádza model Fabia Combi Tour, ktorá bude predstavovať doplnok k modelu Fabia IV. Získate ju jedine s motorom 1,0 TSI s výkonom 70 kW (95 k), ktorý však bude možné kombinovať ako s manuálnou päťstupňovou, tak s automatickou dvojspojkovou 7-stupňovou prevodovkou DSG. 

Fabia Combi Tour bude k dispozícii vo výbavových stupňoch Active a Ambition, pričom bude mať zákazník možnosť auto dovybaviť paketom Elegance. Cena štartuje na úrovni 13 430 eur s DPH. 
V základnej výbave Active je možné nájsť po novom okrem LED denného svietenia, elektrického ovládania predných okien, manuálnej klimatizácie, štvorice reproduktorov, rádia SWING s 6,5“ displejom a USB konektorom aj vkladané tkané koberce vpredu i vzadu a Maxi DOT plnegrafický displej palubného počítača. Vo výbave AMBITION, ktorá začína na 13 930 eurách, zákazníci nájdu v základe tiež Bluetooth, ovládanie telefónu na displeji rádia či napríklad multifunkčný volant.
Tí, ktorí si budú želať dovybaviť svoj model FABIA COMBI TOUR vyššou porciou komfortu a elektronických asistentov, môžu siahnuť po akčnom pakete Elegance, ktorý za extra 1 360 eur (hodnota extra výbavy 2 464 eur) pridáva funkcie ako napríklad vyhrievané predné sedadlá a dýzy ostrekovačov, tempomat, FRONT ASSIST, LED zadné svetlomety, 16“ disky ALORE svetelný a dažďový senzor či napríklad bezkľúčové štartovanie. Na výber sú však aj ďalšie zaujímavé možnosti. K dispozícii je paket Simply Clever, ktorý do výbavy pridáva sieťový program, odkladaciu schránku v batožinovom priestore, obojstranný koberec, odpadkový kôš či  dvojité dno batožinového priestoru.
 Komfort Paket dokáže do výbavy pridať nový dvojramenný multifunkčný volant, lepšie audio v podobe ŠKODA Surround, zadné parkovacie senzory či kameru. Klima Paket zvýši komfort cestujúcich vďaka automatickej klimatizácii Climatronic, EASY LIGHT Assistom či elektrickým ovládaním okien vzadu. No a pre tých, ktorí si potrpia na dizajn, je dostupný Black Paket, ktorý pridáva do výbavy LED zadné svetlá, 16“ čierne disky VIGO, čiernu masku chladiča, čierne spätné zrkadlá či 3-ramenný multifunkčný športový volant. Fabiu si môžete dôkladne prezrieť v galérii, kde nájdete fotky z ostatného testu modelu Fabia Combi s motorom 1,0 TSI a s automatickou DSG prevodovkou. 

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Škoda

Komentáre k článku


Stream naživo