2021-04-06 12:33:00
SEAT Arona a Ibiza
SEAT Arona a Ibiza facelift
Zdroj: SEAT

SEAT prichystal facelift modelov Ibiza a Arona: nová konektivita, vylepšený dizajn

SEAT dodáva nový impulz svojim mestským modelom SEAT Ibiza a SEAT Arona. 

SEAT Ibiza ako ikonický model predstavuje základný kameň úspechu značky. Od uvedenia prvej generácie v roku 1984 sa malý hatchback etabloval ako najúspešnejší model, aký kedy zišiel z výrobnej linky SEAT. A osviežená verzia má ambíciu zachovať si túto víťaznú mentalitu.


SEAT Arona pribudol do modelového programu španielskej značky pred necelými štyrmi rokmi ako sesterský model. Toto mestské SUV má robustnejší vonkajší dizajn a spôsobilosť pre jazdu mimo spevnených ciest, no vďaka svojim kompaktným rozmerom je najsilnejšie práve v meste. 
„Facelift a technická aktualizácia obidvom modelom dodali nové tribúty, ktoré spolu s osvieženým dizajnom rozširujú bohatú ponuku.“ povedal Wayne Griffiths, predseda predstavenstva SEAT a CUPRA.   
Autá teda dostanú nový informačno-zábavný systém, predpokladom sú i nové povrchové úpravy a nové materiály v interiéri. Autá dostali tiež drobné oživenie exteriéru, azda najviditeľnejšie sú zatiaľ svetlomety na prednej maske Arony. Ako to ale bude celé vyzerať zistíme až o pár dní. 
Digitálna svetová premiéra modernizovaných modelov SEAT Ibiza a SEAT Arona sa uskutoční 15. apríla o 10:00 SEČ
 

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: SEAT

Komentáre k článku


Stream naživo