2020-09-04 14:08:00
Salón elektromobilov 2020
Salón elektromobilov 2020
Zdroj: Jozef Vydra

Tip na víkend: Salón elektromobilov 2020 v Košiciach začína už dnes

Salón elektromobilov 2020 Košice dodá viac ako 50 modelov a zaujímavé prednášky a diskusie.

Pokračovanie akcie Salón Elektromobilov 2020, ktorá sa tentokrát uskutoční od 4. do 6. septembra 2020 v obchodnom centre Atrium Optima Košice so sebou prinesie viac ako 50 vystavovaných modelov elektromobilov, plug-in hybridov, elektrických kolobežiek a motoriek. Taktiež širokú ponuku prednášok a diskusií ako predstavenie detailov novej výzvy na nabíjačky MH SR. Na fanúšikov, ale aj širokú verejnosť okrem iného čaká aj množstvo lákavých výhier. 

Výstavná plocha nákupného centra, kde sa salón uskutoční je rozdelená na vonkajšiu a vnútornú expozíciu, vďaka čomu dáva dostatok priestoru nielen aktuálnej ponuke vozidiel z radov elektromobilov či plug-in hybridov, ale aj ponuke elektrických kolobežiek a motoriek. Medzi vystavenými kusmi sa nachádza viac než 50 modelov vozidiel. Medzi vystavovateľmi môžete vidieť najznámejšie automobilky ako Mercedes-Benz, Honda, Volvo, Hyundai, Renault, Tesla, KIA, Peugeot, Subaru či Ford. Fanúšikovia motoriek sa môžu tešiť na elektrický Harley-Davidson. 

Chýbať nebudú taktiež stánky jednotlivých firiem z oblasti elektromobility, prezentujúce najnovšiu ponuku a možnosti súvisiace s dostupnosťou elektrických vozidiel. Zaujímavou súčasťou akcie je možnosť zúčastniť sa testovacej jazdy až pri 15 typoch vozidiel, ktoré nájdete vo vonkajšej expozícii nákupného centra.

Salón prinesie aj informácie o čerpaní dotácii na elektromobily a plány podpor pre samosprávy ministerstiev pre rok 2020

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: Divino

Komentáre k článku


Stream naživo