2015-04-30 18:48:29
Tatra rely 1. máj
Tatra rely 1. máj
Zdroj: www.tatra141.sk

Nezabudnite: 1. máj patrí v Bratislave a v okolí veteránom

Ak práve rozmýšľate nad tým, aký program vymyslieť na voľný deň v piatok, máme pre vás tip.

Stretnutie starých dobrých Tatroviek a mnohých ďalších veteránov sa uskutoční práve na sviatok práce 1. Mája v Bratislave a okolí. Príďte sa pozrieť, čo skrývajú Podkapotou technické skvosty z minulého storočia. Dvanásty ročník prvomájovej Veterán Tatra Rely sa bude konať už zajtra. Všetko sa začne na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave.

Veterány budete môcť vidieť už o 9:00 ráno na námestí. Podľa organizátorov na námestí neuvidíme len Tatrovky, ale aj automobily iných značiek. Bude sa na čo pozerať, pretože svoju účasť potvrdili viacerí zahraniční zberatelia veteránov.

Po vyštartovaní z námestia sa mašiny presunú na Slavín, kde prítomní hostia položia vence a prihovoria sa divákom. Následne sa pôjde po trase Devín, Lozorno, Záhorská Bystrica. Celé podujatie sa uzavrie na Kolibe.q

Ak ich budete chcieť vidieť počas jazdy, pripájame tiež zoznam ulíc a obcí, po ktorých na trase pôjdu. Automobily začnú na Hviezdoslavovom námestí a budú pokračovať na Jesenského, Námestie SNP, Suché mýto, Palisády, Mudroňova, Stará vinárska, Pažického, Na Slavíne, Pažického, Stará vinárska, Mudroňova, Palisády, Staromestská, Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu, Botanická, Devínska cesta, Slovanské nábrežie, Devínska Nová Ves. Odtiaľ sa automobily s posádkami presunú do Stupav. Nasleduje Lozorno a odtiaľ späť na Stupavu Záhorskú Bystricu a do hlavného mesta po, Bratislavskej, Hodonínskej, Lamačskej ceste. Nasleduje Brnianska, Pražská, Štefánikova, Hodžovo nám., Námestie 1. mája, Banskobystrická, Žilinská, Karpatská, Podkolibská, Jeséniova, Cesta na Kamzík a konečne Kamzík.

Tu je celý časový rozpis miest, kde budú autá zaparkované a budete si ich môcť vychutnať z blízka:

Štart     Hviezdoslavovo nám.                           9:00 – 12:00      výstava vozidiel, štart podujatia

             Slavín                                                      11:00 – 11:50    príhovor hostí a kladenie vencov

             Devín parkovisko pod hradom                  11:30 – 12:30    výstava vozidiel

             Lozorno                                                  11:30 – 13:30    výstava vozidiel a občerstvenie

            Záhorská Bystrica                                 14:00 – 15:00    výstava vozidiel a občerstvenie

Cieľ     Koliba - Kamzík                                  15:00 – 17:00    výstava vozidiel, záver podujatia

Viac zistíte na stránke Veterán klubu Tatra 141, ktorý podujatie organizuje. Na záver si môžete pozrieť video jedného z predchádzajúcich ročníkov.

 

Martin Prôčka
ZDROJ: Tatra141

Komentáre k článku


Stream naživo