2014-02-28 13:40:00
Opel logo
Auto sa takýmto logom môže byť vaše na celý víkend, ak sa apojíte do hlasovacej SMS súťaže, ktorú sme pripravili na budúci týždeň.

Ako získať nové auto na celý víkend? Za jednu SMS-ku môže byť vaše.

Motoristický magazín Podkapotou.sk sa snaží prinášať pre vás zaujímavé veci. Teraz sme pripravili bonus.

V spolupráci so značkou OPEL sme pre vás prichystali tipovaciu súťaž. O týždeň sa z piatka na sobotu predajne značky Opel nezatvoria.

Od piatka 7. marca od 12:00 h až do soboty 8. marca do 12:00 h budú po deviaty raz otvorené non-stop vďaka tradičnej akcii „Opel 24 hodín“.

Počas 24 hodín môžete nielen výrazne ušetriť, ale tiež získať množstvo bonusov. Napríklad pri nákupe vozidiel značky Opel môžete získať tiež zadarmo strešný nosič, zimné pneumatiky a ďalšie výhody!

V minulom roku sa podarilo na Slovensku predať za 24 hodín viac ako 700 áut. Opel by rád aj v tomto roku dosiahol nový rekord pri predaji za 24 hodín a preto pripravil ešte atraktívnejšiu ponuku.

Okrem skladových áut ponúka tiež možnosť objednať a nakonfigurovať si auto úplne podľa svojich predstáv, ktoré sa potom zadá do výroby. Samozrejme, že všetky bonusy aj v tomto prípade ostávajú zachované.

Magazín Podkapotou.sk má pre vás ponuku získať auto značky Opel na víkend. Bude na to stačiť poslať SMS – od pondelka do piatka budúci týždeň. Všetky podrobnosti a propozície hľadajte na našej stránke už v pondelok ráno, aby ste sa mohli zapojiť do tipovacej súťaže. Potom už len treba čakať, či to budete práve vy, kto si vyskúša Opel na víkend.

Takže v pondelok sa rozbehne jednoduchá tipovacia súťaž so zaujímavou cenou. Nenechajte si ujsť príležitosť popreháňať počas individuálne dohodnutého víkendového termínu auto s bleskom v znaku. Nezabudnite: v pondelok ráno budú na našej stránke informácie, ako máte postupovať.

redakcia

Komentáre k článku


Stream naživo