2014-03-03 04:59:59
Opel 24 hodín
Opel 24 hodín

Na to, aby ste vyhrali auto, máte už len dve hodiny!

Magazín Podkapotou.sk pre vás pripravil tipovaciu súťaž v spolupráci so značkou OPEL. Stačí poslať SMS a môžete mať na celý víkend auto.

Už sa to blíži! Ešte jeden deň a od piatka si môžete kúpiť nový Opel za výnimočne dobrú cenu. Môže však byť váš na celý víkend. K tomu treba polsať SMS a trafiť sa čo najbližšie k predanému počtu áut. Podrobnosti k súťaži nájdete celkom dole, na konci článku.

Od piatka 7. marca 12:00 h až do soboty 8. marca do 12:00 h budú predajne značky Opel otvorené non-stop. Dôvodom je tradičná akcia „Opel 24 hodín“. V rámci tejto už dobre známej  dvadsaťštyrihodinovky budú padať zľavy až do výšky 10 000 €.

Zákazníci v tomto čase môžu získať tiež zadarmo strešný nosič, zimné pneumatiky a ďalšie výhody! Chcete aj vy auto Opel? Tipujte, koľko sa v priebehu týchto 24 hodín predá na celom Slovensku vozidiel značky Opel a práve novučičký Opel bude váš na celý víkend.

Oslovili sme tejto príležitosti Pavla Šilhu, generálneho riaditeľa Opel C&S s troma otázkami:

Značke Opel sa v Európe na rozdiel od konkurencie v minulom, ale aj v tomto roku dosť darilo. Prenáša sa tento trend aj na Slovensko?

Myslím si, že sa už tak stalo. Náš podiel na slovenskom trhu medziročne slušne vzrástol a s prvými výsledkami tohto roka sme tiež spokojní. A s novými modelmi a predajnými kampaňami určite budú ešte lepšie. Napríklad už tento piatok spúšťame našu tradičnú akciu „Opel 24 hodín“ - a aj tento rok tajne dúfame, že dosiahneme predajný rekord.

Len pre zaujímavosť výsledok z minulého roka: Opel sa na Slovensku zapíše do zoznamu rekordmanov, lebo počas už tradičnej kampane sa predalo 706 nových vozidiel Opel. Predať počas jediného dňa na stagnujúcom tuzemskom trhu toľko nových vozidiel považujeme za výkon snov.

Išlo nielen o najlepší výkon za celých osem rokov organizovania kampaní Opel 24 hodín, ale aj o slovenský rekord, pretože podľa nás žiadna iná značka toľko áut počas 24 hodín predať nedokázala! A ktovie, či vôbec dokáže.

Akcia „Opel 24 hodin“ znie na prvý pohľad tajomne...

Naša „dvadsaťštyrihodinovka“ prináša pre zákazníkov skutočne výnimočne priaznivé ceny. Tie pri jednotlivých modeloch klesajú o tisíce eur, ale najväčšie zvýhodnenie môže byť až 10 000 eur! No a k tomu ešte aj množstvo zaujímavej výbavy a príslušenstvo ako bonus.

Podľa mňa bude najväčším ťahákom model Astra, kde sa cena začína na 10 490 € (pri využití financovania Opel Finance). Za túto cenu zákazník získa päťdverový hatchback s motorom 1,4 l, ktorý má vo výbave napríklad autorádio CD300, elektronický stabilizačný systém ESP, klimatizáciu, 6 airbagov, aktívne opierky hlavy, elektricky ovládané predné okná aj spätné zrkadlá a veľa ďalších prvkov. Ku každému kúpenému autu dostanú noví majitelia zadarmo navyše strešný nosič a Opel poistenie s 0 % spoluúčasťou a k tomu všetkému ešte aj ročnú diaľničnú nálepku!

Ak sa zákazník rozhodne auto financovať cez Opel Finance, dostane k už spomínaným bonusom ďalší benefit v podobe zimných pneumatík. Dobrou správou je, že akcie nie je v tomto roku zameraná len na autá na sklade, ale je možné si auto nakonfigurovať presne podľa  svojich predstáv a zadať ho do výroby! No a čo je tiež zaujímavé, to je možnosť získať veľmi atraktívne zľavy okrem osobných áut aj na úžitkové vozidlá s bleskom v znaku.

Kedy akcia bude už vieme, ale kde všade?

Pre poriadok zopakujme, že začíname v piatok 7. marca o 12.00 a končíme v sobotu 8. marca tiež na pravé poludnie. Do akcie sa zapoja všetci autorizovaní predajcovia Opel. Podrobnosti nájdu záujemcovia na stránke www.opel.sk

Ako sa zapojiť do súťaže

Zopakujme, že ak sa chcete voziť celý víkend v novom aute značky Opel, máte jedinečnú príležitosť. Stačí, aby ste sa čo najviac priblížili svojim tipom k počtu predaných áut počas akcie.

Svoj tip, teda správnu odpoveď pošlite cez SMS v tvare: SUTAZ5(medzera)číslo Vášho odhadu na číslo 6305.
(príklad textu SMS: SUTAZ5 135002)
Súťaž prebieha v termíne od 02.03.2014 08:00:00 do 07.03.2014 11:59:59.
Výhercu budeme kontaktovať telefonicky.
Cena spätnej SMS je 0,200 € s DPH (Službu prevádzkuje Zoznam Mobile, s. r. o.)

Opakujeme, že tipovanie uzatvárame v posledný deň trvania tipovacej súťaže 07.03.2014 o 11:59:59 hod. Termín zapožičania auta na víkend dohodneme s výhercom individuálne.

redakcia

Komentáre k článku


Stream naživo