2021-11-29 06:00:00
Arriva ruší pre pandémiu
Arriva Nitra

Arriva ruší pre pandémiu viaceré spoje v oblasti Hlohovca a Piešťan

Cestujúci v oblasti Hlohovca a Piešťan, musia počítať s výpadkom viacerých spojov.

Cestujúci, ktorí využívajú prímestské autobusové linky v oblasti Hlohovca a Piešťan, musia od pondelka (29. 11.) počítať s výpadkom viacerých spojov. Podľa dopravcu Arriva Trnava je dôvodom zvýšený počet prípadov karantény a nákazy na nový koronavírus medzi jeho zamestnancami.

 Ako informovala komunikačný odbor Trnavského samosprávneho kraja (TTSK), v oblasti Hlohovca sa od 29. novembra rušia tri spoje premávajúce z Leopoldova do Hlohovca a dva v opačnom smere. Ruší sa aj jeden popoludňajší spoj z Hlohovca do Šúroviec a jeden zo Šúroviec do Hlohovca. Premávať nebude ani jeden z ranných spojov z Trnavy do Hlohovca.

V oblasti Piešťan sa obmedzenie spojov dotkne úsekov medzi Piešťanmi a Modrovou i spojov Piešťany - Vrbové – Krajné, Piešťany - Vrbové – Dechtice, Vrbové – Krajné i Vrbové – Chtelnica. O jeden spoj príde aj úsek Chtelnica – Vrbové, Chtelnica – Piešťany a Piešťany – Pobedim. „Dočasne sú zrušené aj všetky spoje na linke Piešťany – Beckov – Trenčín. Súčasne upozorňujeme, že na základe uznesenia vlády SR sú predajné miesta vo všetkých strediskách dopravcu Arriva Trnava zatvorené. Ako náhradný spôsob je možné použiť e-shop. Všetky aktuálne informácie, ako aj upravené cestovné poriadky nájdu cestujúci na webových stránkach spoločnosti Arriva Trnava,“ doplnil odbor komunikácie TTSK.

 

AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: TASR

Komentáre k článku


Stream naživo