2019-09-13 11:50:00
Hongqi IAA Frankfurt
Hongqi IAA Frankfurt
Zdroj: IAA Frankfurt

Autosalón IAA Frankfurt nad Mohanom – fotogaléria

Významný jesenný európsky autosalón IAA v tomto roku trpí podobne, ako ďalšie na „nezáujem“ automobiliek.

Do Frankfurtu nad Mohanom v tomto roku neprišlo takmer dvadsať značiek, medzi nimi aj významných.

Trend opúšťania tradičných autosalónov zasiahol aj tohtoročný Frankfurt. Chýba rad veľkých značiek ako Alfa Romeo, Aston Martin, Citroën, DS, Fiat, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Rolls-Royce, Suzuki, Subaru, Toyota alebo Volvo.

Zdroj: IAA Frankfurt
Zdroj: IAA Frankfurt

Tie, ktoré vo finančnom centre Nemecka vystavujú svoje modely, predstavujú predovšetkým elektromobily a rôzne kreácie na tému elektromobilita. Je to zásadná téma medzinárodnej automobilovej výstavy. Mottom tohto ročníka IAA je totiž „Driving tomorrow“ – teda jazda zajtrajška.

Zdroj: IAA Frankfurt

Už sme vám vopred priniesli informácie o niektorých modeloch, ktoré majú vo Frankfurte premiéru. Postupne vám predstavujeme novinky jednotlivých automobiliek a koncernov. Neskôr pribudnú ďalšie. Dnes vám priblížime vo fotogalérii niektoré z nich, aj celkovú atmosféru podujatia, ktoré nie je už ani zďaleka také rozsiahle, ako v minulosti.

Zdroj: IAA Frankfurt
Zdroj: IAA Frankfurt

Napriek neúčasti mnohých významných značiek, je vo Frankfurte mnoho noviniek, konceptov, aj sériových modelov. Takže je na čo sa pozerať. Frankfurt zažíva viac ofenzívu čínskych automobiliek a ich modelov, ako európskych.

Zdroj: IAA Frankfurt

Prezrite si fotogalériu, neskôr pribudnú ešte ďalšie obrázky aj informácie o modeloch jednotlivých automobiliek, ktoré do Frankfurtu prišli.


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo