2017-09-11 14:30:00
IAA Frankfurt 2017
IAA Frankfurt 2017
Zdroj: IAA Frankfurt

VIDEO: Volkswagen predstaví svoje novinky o pár hodín - už dnes večer

V predvečer štartu medzinárodného autosalónu pripravil VW tradičné podujatie pre pozvaných hostí.

Môžete však patriť medzi nich aj vy, ak sa zúčastníte na priamom prenose z VW Group Preview Night na IAA 2017. Budete tak môcť zažiť premiéry značiek skupiny Volkswagen a dozvedieť sa o názoroch jednotlivých značiek na dnešnú, zajtrajšiu, ale aj neskoršiu mobilitu a konektivitu.

Tohtoročná IAA (International Automobile Ausstellung – Medzinárodná automobilová výstava) je už v poradí 67. ročníkom podujatia, kde sa stretávajú výrobcovia aj spotrebitelia. Autosalón vo Frankfurte prebieha vo veľmi vzrušujúcich a náročných časoch: digitalizácia, konektivita, elektrické a autonómne riadenie tvoria základnú transformáciu automobilu.

Nie nadarmo je hlavným mottom autosalónu – „Budúcnosť sa začína teraz“. Zažiť budúcnosť je možné naozaj už dnes. To sme si pred pár rokmi nevedeli predstaviť ani v tých najdivokejších predstavách.

Zdroj: IAA Frankfurt

Prešlo pár rokov a technológie spolu s technikou pokročili natoľko, že dnešné autá sa skôr vybavením podobajú na jazdiace počítače. To ešte nehovoríme o autonómnych vozidlách, ktoré sú prešpikované elektronikou skrz-naskrz.

Súčasnosť je tak určite zaujímavá a také bude aj dnešné predstavovanie noviniek skupiny Volkswagen, ktoré sa začne o 19:00 nášho času. Celú akciu máte možnosť sledovať aj prostredníctvom našej stránky:

Celé podujatie však bude dostupné aj na sociálnych sieťach na týchto adresách:

YouTube: youtube.com/volkswagengroup
Periscope: periscope.tv/vwgroup_en
Twitter: twitter.com/vwgroup_en

Môžete si kliknúť aj na nasledujúci odkaz a dostanete sa tiež priamo do diania:

Nenechajte si ujsť predstavenie najnovších modelov Volkswagen Group z pohodlia domova. Získate tak informácie z prvej ruky.

Jozef Vydra
ZDROJ: iaa.de, gomex-newsroom.com

Komentáre k článku


Stream naživo