2017-09-05 15:30:00
Citroën C3 AirCross
Citroën C3 AirCross
Zdroj: Citroen

Citroën si na autosalón Frankfurt 2017 prichystal tri svetové novinky

Tri modely, tri druhy využitia automobilov, ktoré ilustrujú schopnosť značky inšpirovať sa.

Citroën sa inšpiruje rôznymi spôsobmi života a prináša výnimočné odpovede na mnohé požiadavky moderných motoristov. Prejavuje sa to vo všetkých segmentoch, na všetkých svetových trhoch. Prináša odvážne vozidlá vybavené komfortnými prvkami obsiahnutými v celostnom prístupe Citroën Advanced Comfort®.

Značka okrem produktov vyvíja aj svoju predajnú sieť a nové služby mobility. Citroën predstaví vo Frankfurte vo svojej expozícii, ktorá má pripomínať presvetlenú obývačku, aj svoje nové posolstvo značky „Be Different, Feel Good”.

Zdroj: Citroen

Nové kompaktné SUV C3 Aircross

Značka Citroën pokračuje v posilňovaní svojej medzinárodnej ofenzívy v segmente SUV. Nové kompaktné SUV C3 Aircross  novej generácie má nezameniteľný charakter, jedinečné tvary a veľké plochy. Dodávajú mu silný výraz. Vzhľad umocňuje široký výber možností osobných úprav (personalizácie) s 90 kombináciami doplnkov exteriéru a s 5 druhmi interiéru. SUV čerpalo inšpiráciu z predstáv klientov, preto má veľkú variabilitou a vnútorný priestor.

Zdroj: Citroen
Zdroj: Citroen

Otváracie presklené panoramatické strešné okno ho spája s okolitým svetom. C3 Aircross využíva prvky programu Citroën Advanced Comfort® a ponúka pohodlie na palube. Možnosti jazdných vlastností rozširujú systémy ako Grip Control®, asistencia pri zjazde z kopca Hill Assist Descent či ďalších 12 moderných technológií v podobe asistenčných systémov, napríklad ako head-up displej, či štyri technológie konektivity vrátane indukčného bezdrôtového nabíjania mobilných telefónov.

Zdroj: Citroen

Space Tourer Rip Curl Concept

Citroën a Rip Curl pokračujú v spolupráci a predstavujú produkt pre maximálnu mobilitu. Symbolizuje voľnosť bez hraníc. Táto jedinečná podoba modelu SpaceTourer sa zameriava na adrenalínové športy. Moderný van ťaží z lepšej prejazdnosti, ktorú má vďaka pohonu 4x4 od spoločnosti Automobiles Dangel. Kempingová výbava od spoločnosti Pössl mu zabezpečí, že zvládne všetky nároky aj na odľahlých miestach.

Zdroj: Citroen
Zdroj: Citroen

Všetko dopĺňajú originálne a špecifické farebné schémy a originálne materiály. Vozidlo je robustné, ľahko obývateľné a v každodennom živote ľahko ovládateľné. Zvyšuje schopnosti modelu SpaceTourer: variabilitu, jednoduchosť používania, komfort a technológie. SpaceTourer Rip Curl Concept bude sprevádzať tím Rip Curl počas ich ciest po Európe od októbra 2017 do januára 2018!

Zdroj: Citroen
Zdroj: Citroen

E-Mehari v štýle Courrèges

O tomto aute možno povedať, že je to naozajstný voľný elektrón. Štvormiestny kabriolet na elektrický pohon s výrazným dizajnom ponúka pevnú strechu hard top, centrálne zamykanie a airbagy. To všetko v prepracovanom interiéri, ktorý prebral typické znaky dizajnu vozidiel značky Citroën. Nová generácia modelu e-Mehari sa predstavuje exkluzívnou limitovanou edíciou vyvinutou v spolupráci so značkou Courrèges. Pokračovaním spolupráce dvoch francúzskych ikonických značiek je vozidlo oblečené do príťažlivej čiernej. Objavuje sa najmä na blatníkoch a vytvára kontrast k bielemu presvetlenému interiéru, ktorý odráža identitu značky Courrèges.

Zdroj: Citroen
Zdroj: Citroen

Čerešnička na torte: C3 WRC

Automobilová vášeň, dobrodružstvo a šport v jednom je charakteristika tohto športového náradia. Progres, ktorý sa na tejto ostrej verzii modelu Citroën C3 podarilo dosiahnuť počas posledných pretekov rely, dáva nádej, že dosiahne podobné úspechy ako sériová verzia. Tá si od začiatku predaja pripísala už viac ako 170 000 predaných vozidiel.

Citroën predstaví aj aktuálne služby, ktoré menia prístup k mobilite a motoristom zjednodušujú život. Sú to služby klientom ako Citroën Advisor, online stránka s názormi na predajné miesta a produkty značky Citroën, ale aj nové služby v oblasti mobility ako Citroën Rent&Smile. Tá umožňuje majiteľom vozidiel prenajať si od svojho predajcu akékoľvek vozidlo značky Citroën. So službou Citroën Earn&Drive môžu majitelia ponúknuť svoje vlastné vozidlo značky Citroën na prenájom.


ZDROJ: Citroen

Komentáre k článku


Stream naživo