2019-02-19 15:00:00
Subaru Viziv Adrenaline Concept
Subaru Viziv Adrenaline Concept
Zdroj: Subaru

Subaru v Ženeve predstaví koncept Viziv Adrenaline

Subaru bude patriť k výrazným zjavom autosalónu v Ženeve. Ukáže nový koncept, nový Levorg i hybridný e-Boxer.

Subaru sa do Ženevy toho roku chystá a neprítomnosť niekoľkých automobiliek plánuje využiť vo svoj prospech. Na výstavisku chce ukázať nielen dvojicu modelov s novým pohonom označeným ako e-Boxer – oba v európskej špecifikácii. e-Boxer by mal byť pohon kombinujúci technológie Subaru s partnerskou japonskou značkou Toyota. Práve Toyota by mala Subaru pomôcť s elektrifikáciou svojich modelov. Prvou lastovičkou je americké XV známe ako Crosstrek, ktoré má Podkapotou motor Boxer, prevodovku CVT a dvojicu elektromotorov.

Subaru plánuje tiež ukázať inovované kombi Levorg s benzínovým motorom typu boxer s objemom 2,0 litra. Levorg z ponuky značky pred pár mesiacmi vypadol pre problém s novou emisnou normou. Levorg s vyšším objemom (a bez turba) by tak európske požiadavky mohol splniť.

Najnovšie tiež značka oznámila, že do Ženevy prinesie tajomný koncept s menom Viziv Adrenaline. Zatmavená tienistá fotografia neukazuje veľa, no hneď si všimnete dizajn svetiel a športovo tvarovanú karosériu. Žeby auto v štýle SUV Coupé? Zistíme 5. marca v Ženeve.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo