2016-03-10 05:55:00
Autosalón Ženeva atmosféra 1.3.2016
Autosalón Ženeva, Ilustračné foto
Zdroj: salon-auto.ch

FOTOGALÉRIA: Ženeva sa ešte nekončí – súhrn noviniek v obraze

Vrátane dnešného ešte štyri dni. Toľko bude trvať najvýznamnejšia automobilová výstava európskej jari.

Ak ste sa rozhodli, že je pre vás Ženeva predsa len trocha ďalej, ako ste pôvodne mysleli, nezúfajte. Okrem denného obrazového spravodajstva vám priebežne prinášame informácie o novinkách, ktoré na výstavisku Palxpo zaujali.

V prvom rade tie, ktoré sú zaujímavé pre naše končiny. Teda modely, ktoré máme šancu vidieť nielen na našich cestách, ale aj v predajniach.

Spomedzi zhruba 120 premiér to ešte stále nie je dosť. Je preto zrejmé, že sa k väčšine dostaneme postupne, v nasledujúcich dňoch.

Medzičasom sa niektoré z nich predstavia aj počas dynamických prezentácií. Na niektorých z nich budeme mať šancu zistiť nielen ako vyzerajú, ale aj ako jazdia.

No to je ešte dlhá cesta, kým sa dopracujeme ku komplexným a kompletným informáciám o modeloch. Preto nezaškodí obrazový sprievodca touto výstavou.

 

Zdroj: salon-auto.ch
Zdroj: salon-auto.ch

Ženeva je dosť výrazná aj vďaka tomu, že sa na pomerne malej ploche (napríklad oproti rozľahlému výstavisku vo Frankfurte, či v Paríži) výstaviska predstavuje toľko noviniek. Dnes vám ukážeme v obrazovom prehľade tie, ktoré nás zaujali. Niektoré z nich sme už predstavili samostatne, iné to ešte len čaká.

Nebudete musieť veľa čítať, tentoraz dostane zabrať zrak. Pripravili sme výber fotografií priamo z výstaviska modelov, o ktoré by mal byť v našich podmienkach najväčší záujem.

Zdroj: salon-auto.ch
Zdroj: salon-auto.ch

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.ch

Komentáre k článku


Stream naživo