2016-03-05 17:05:00
Autosalón Ženeva atmosféra 2.3.2016
Autosalón Ženeva atmosféra 2.3.2016
Zdroj: salon-auto.ch

VIDEO: Autosalón Ženeva 2016 – premiéra za premiérou

Aj na sobotu je k dispozícii, podobne, ako ostatné dni, spŕška ďalších video sekvencií.

Na výstavisku Palexpo v Ženeve sa diali veci nielen počas prvých dvoch dní, ktoré sú tradične vyhradené pre novinárov.

Každý deň sa tím televíznych tvorcov zameriava na novinky, ktorými sa snaží sprostredkovať nielen atmosféru výstaviska, ale aj zdôrazniť niektoré z exponátov.

Na dnešok je to napríklad ďalšie veľmi zaujímavé auto – Aston Martin DB 11 predstavené pomocou „pohyblivých obrázkov“. Pozrite si do ho detailu nielen zvonka, ale aj zvnútra.

K tomu treba prirátať aj trojicu modelov Hyundai Ioniq – traja mušketieri sa volajú electric, hybrid a plug-in. Chýba už len d´Artagnan, teda s celkom konvenčným motorom. Vraj sa nechystá, no ale čo ak?

Nechýba tiež pohľad na posledné dizajnové trendy predstavené na brehu ženevského jazera. V tomto prípade je to Opel GT Concept, ktorý sme vám už predstavili na fotografiách, ale aj na promovideu. V dynamickom obraze je to predsa len trocha iná káva. Tak si ju vychutnajte. A nielen tú, predstaví sa zároveň ešte čosi navyše... ale nebudeme predbiehať.

No a nakoniec aj niečo pre tých, ktorí sa radi, alebo radšej hrajú, ako donekonečna prezerajú novinky, hoci aj naživo. Pre návštevníkov, malých aj veľkých sú pripravené špeciálne simulátory, na ktorých sa dá vyskúšať, ako sa šoféruje formula, ale dá sa to skúsiť aj s modelmi na autodráhe.

Na záver ešte  bodka v podobe predstavenia nového Porsche 911 R – niečo o nej vedia práve jazdci Porsche...

Urobte si pohodlie a príjemné sledovanie:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo