2016-03-04 17:35:00
Autosalón Ženeva atmosféra 1.3.2016
Autosalón Ženeva, ilustračné foto
Zdroj: salon-auto.ch

VIDEO: Autosalón Ženeva 2016 – z každého rožka troška

Pozývame vás opäť na výstavisko Palexpo do Ženevy prostredníctvom „pohyblivých obrázkov“.

Každý deň niečo nové, stále nové prezentácie. To je ponuka skúsených televíznych tvorcov, ktorú vám prinášame každý deň počas významného autosalónu v Ženeve. Kto ste si ešte nepozreli videoreportáže zo Ženevy, môžete tak urobiť aj spätne. Toto je už piate tohtoročné pokračovanie.

Tentoraz je ponuka opäť zaujímavá a vo videu, ktoré iba mierne presahuje hranicu 6 minút,  nájdete štyri reportáže. Najprv predstavenie neuveriteľného superšportu, ktorý je oslavou narodenín zakladateľa značky Lamborghini, cez nové malé SUV od Audi, ktoré dostalo meno Q2. Má zamiešať poradím medzi konkurentmi, ale zdá sa nám byť až príliš zhranaté – názor naň prenechávame na vás.

Autosalón je už otvorený pre verejnosť, takže sa spoločne pozrieme, ako ho vnímajú návštevníci. V minulom roku ich bolo 680 000. Tento rok prišiel v prvý deň pozrieť si novinky aj federálny kancelár, v našom ponímaný švajčiarsky  premiér.

No a na záver zaujímavá „zelená“ aplikácia. Nielen, že vďaka nej majú návštevníci prehľad o všetkých parametroch vystavovaných áut, ale sa dozvedia aj o údajoch spotreby. V slovenčine zatiaľ nie je dostupná. rovnako tak slovenský komentár videoreportáží. Nenašli sme stále vhodnú formu, ako dostať pod kvalitný obraz aj slovenský hlas pod obraz. Veríme, že väčšine to neprekáža, ostatným, čo po anglicky nehovoria úplne plynulo, sa ospravedlňujeme...

A čo na vás čaká zajtra? To sa dozviete, keď navštívite náš magazín aj vo volebný deň...teraz si urobte pohodlie, máte 6 minút na svoju dennú dávku informácií v obraze. Príjemné sledovanie:

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo