2016-03-02 12:40:00
Autosalón Ženeva atmosféra 1.3.2016
Autosalón Ženeva atmosféra 1.3.2016
Zdroj: salon-auto.ch

FOTO: Autosalón Ženeva 2016 - fotogaléria

Včera sme vám priniesli pomerne veľa informácií o ženevskom autosalóne.

Množstvo ďalších sa už ani nedostalo. Dnes pokračujeme. Je druhý, záverečný deň pre novinárov na autosalóne v Ženeve. Prinášame pohľad na včerajšie dianie.

Nakuknite spolu s nami do výstavných hál ženevského komplexu Palexpo. Noviniek je viac ako dosť, tých očakávaných, aj takých, ktoré sa podarilo utajiť. V dnešnom ponímaní je to príjemné prekvapenie a spestrenie pomaly fádneho scenára. Teda „náhodný“ únik fotografií pár týždňov pred premiérou, alebo dokonca oficiálne odhalenie samotnou automobilkou, či značkou.

Zaistí to síce viac pozornosti, ako keby sa množstvo prezentácií malo vtesnať do informácií naraz a na jednom mieste. Mnoho ľudí sa pýta, či nás to ešte baví a či vôbec má význam cestovať ďaleko na takéto prezentácie. Odpoveď je dvakrát áno.

Prvý raz preto, že je to naša práca, ktorú máme radi  a druhý raz preto, že je to šanca na relatívne malom mieste spoznať a porovnať množstvo noviniek. Navyše sadnúť si do auta, nastaviť si sedadlá, zistiť rozmery, nasať atmosféru... to sú všetko nehmatateľné benefity, ktoré nás „držia pri živote“. A tiež samozrejme množstvo hostesiek, ktoré nevyhnutne patria k pekným autám. Máme pre vás celkom peknú „nálož“ fotografií, ktoré presne charakterizujú, aká je atmosféra v jednotlivých halách výstaviska pri brehu ženevského jazera.

Zdroj: salon-auto.ch

Komentáre k článku


Stream naživo