2016-03-01 12:02:21
Autosalón Ženeva atmosféra 1.3.2016
Autosalón Ženeva atmosféra 1.3.2016
Zdroj: salon-auto.ch

Autosalón Ženeva 2016 – už to vypuklo

Dnes ráno bolo vo výstavných halách Palexpo na brehu ženevského jazera všetko pripravené.

Exponáty naleštené a na mieste, hostesky poučené a usmievavé. Robilo sa do hlbokej noci, či skôr skorého rána, aby bolo všetko ako má byť. Veď sa predsa začína maratón významného automobilového sviatku. Je pozoruhodné, že na rozdiel od väčšiny (dokonca svetových) autosalónov, má ten ženevský v Európe výsostné postavenie. Koná sa každý rok a je zaradený do najvyššej kategórie. Nuž je celkom jasné, že na takomto prestížnom podujatí nechce chýbať žiadny významný výrobca, či iný hráč, ktorý má čo povedať do automobilovej výroby.

Už včera sme vám priniesli prvé nakuknutie na finálnu fázu príprav výstaviska, ako aj názory, trendy. Jednoducho z každého rožka pár myšlienok, aby ste si mohli urobiť ucelenejší pohľad na dianie v Ženeve. Dnešný deň je výnimočný, otvoril dvojicu dní určených pre novinárov a odborníkov. A tých sa veru zbehne do Ženevy každý rok obrovská záľaha.

Dnes sme pripravili druhú časť videozostrihu zaujímavostí z výstavných hál a priľahlého okolia. Tam sa totiž koncentruje esencia toho najzaujímavejšieho, čo sa momentálne deje v automobilizme. Veď nečudo, že sa všetky oči upierajú do Ženevy, kde to práve žije veľmi intenzívne.

Dnešné video prináša pohľad na včerajšie vyhlásenie výsledkov ankety Auto roka 2016, posledné prípravy expozícií pred dňom D, ako sa podieľa na výstave spoločnosť TAG Heuer, ktorá je jedným zo spolupracujúcich spoločností 86. ročníka autosalónu a na záver sa pozrieme na zaujímavé obrázky: hostesky nastupujú! Vážení, príjemné pozeranie...

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.ch

Komentáre k článku


Stream naživo