2015-03-14 04:00:00
Autosalón Ženeva 2015
Autosalón Ženeva 2015
Zdroj: Jozef Vydra

Pozrite sa do Ženevy na autosalón skôr, ako sa skončí

Ešte nie je neskoro – ak sa vyberiete do Ženevy dnes, alebo zajtra, ešte to môžete stihnúť.

No je tu aj druhá možnosť – nikam necestovať a predsa sa pozrieť na dianie na výstavisku Palexpo v Ženeve. Technika dokáže takmer zázraky, prečo to teda nevyužiť?

Bezprostredná blízkosť naleštených výstavných exponátov je veľké lákadlo. No ak si na to nepotrpíte a stačí vám aj dvojrozmerná interpretácia noviniek buď v podobe fotografií, alebo pohyblivého obrazu, trafili ste.

V našich predchádzajúcich galériách nájdete množstvo fotiek priamo z miesta a na dnes máme pre vás prekvapenie v podobe dvoch dielov videoreportáží.

V tej prvej várke príspevkov zamierime k luxusným autám, no ešte predtým sa pozrieme na celkom nový koncept Bentley. Predstaví sa aj čínsky Qoros s novým modelom SUV, ktorý mimochodom získal ocenenie za dizajn a pozrieme sa tiež, čo sa deje s Fiatom. Teda značkou, ktorá bola v našich končinách rozšírená a dnes ju zastupuje iba jeden model - 500 a jej variácie. Napríklad 500X, ktorý si to namieril už aj na slovenský trh.

 

Dnes máme ešte jeden diel, v ktorom sa zišli nanajvýš interesantné témy – veď len posúďte – Nový VW Touran, Volvo XC90 II, niekoľkonásobný majster sveta na výstavisku a na záver symfónia zvukov motorov. Počúvajte a kupujte kým sa ešte dá...

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo