2015-03-08 15:46:06
Autosalón Ženeva 2015
Autosalón Ženeva 2015
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: Autosalón Ženeva – denný videozostrih, 4. časť

Ženevský autosalón navštívime spoločne aj dnes prostredníctvom televíznych kamier.

Súčasťou takého významného podujatia sú aj návštevy honorácie – významných osobností. Tak to bolo aj na autosalóne v Źeneve, ktorý poctila svojou prítomnosťou členka švajčiarskej národnej rady.

Okrem toho dnes nazrieme nielen do stánku športovej značky Lamborghini a trocha sa tam porozhliadneme, aké „býky“ majú na ploche, ale hlavne v ponuke tentoraz. Venovať sa však budeme hlavne modelu LP 750 4 SV...

Potom sa pozrieme do stánku BMW, kde podstatne narástol Tourer. Activ Tourer „napuchol“  až na 7 miest a stal sa z neho Gran, teda veľký. Čo ponúka? Dozviete sa v tretej reportáži.

No a nakoniec je pre vás pripravený prehľad trendov v automobilizme, či skôr trendy cien áut, ktoré na autosalóne nájdete - od tých najdrahších, ako napríklad Bugatti Veyron až po... ale čo, veď sa to dozviete z nasledujúceho, v poradí 4. videožurnálu zo ženevského výstaviska.

Tak sa teda pohodlne usaďte, zbystrite zmysly, hlavne ale zaostrite zrak – a pozerajte. Počúvať môžete (zatiaľ) iba anglický komentár, ale ide to dokonca aj bez neho, ako sme zistili...

Jozef Vydra
ZDROJ: salon-auto.tv

Komentáre k článku


Stream naživo