2022-05-16 11:30:00
Salón Elektromobilov 2022
Salón Elektromobilov 2022
Zdroj: mojelektromobil.sk

Toto všetko vás čaká na Salóne Elektromobilov 2022 Bratislava

Máj v Bratislave bude patriť elektromobilite. Salón elektromobilov je tu opäť a má čo ponúknuť.

 Salón Elektromobilov 2022 Bratislava, najväčšia špecializovaná výstava elektromobilov na Slovensku, do hlavného mesta zamieri už 20. až 22. mája 2022.

Do priestorov nákupného centra Bory Mall prinesie komplexný prierez elektromobilitou na Slovensku, vrátane aktuálnej ponuky vozidiel a tých najhorúcejších exkluzivít, praktických prednášok a pohľadu na budúceho smerovania budúcnosti mobility. Pripravené budú testovacie a zážitkové jazdy na elektromobiloch a plug-in hybridoch, ale aj zaujímavý program, vrátane súťaží o lákavé ceny.

56 modelov, 18 značiek a exkluzívne novinky

Salón Elektromobilov 2022 Bratislava bude hostiť najväčšie mená automobilového priemyslu a segmentu e-mobility. Na účastníkov čaká 56 elektromobilov a plug-in hybridov zo súčasného portfólia 18 značiek: ŠKODA AUTO, KIA, Jaguar Land Rover, Audi, BMW, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Mercedes-EQ, Opel, Peugeot, Suzuki, Volvo a Tesla.

Medzi mimoriadnymi novinkami, ktoré sa objavia exkluzívne na Salóne Elektromobilov 2022 v Bratislave zažiaria špičkové modely ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV, Ford Mustang Mach-E GT, KIA EV6, Volvo C40, BMW i4 či BMW iX.

Testovacie jazdy pre každého záujemcu

Nebude to len o prednáškach, diskusiách a statickej výstave nových vozidiel. Súčasťou akcie sú aj testovacie jazdy, v rámci ktorých si každý účastník môže v prípade záujmu vyskúšať modernú elektromobilitu na vlastnej koži.

Na vyskúšanie je pripravený rozsiahly zástup najnovších elektrických áut, napríklad aj také špičky segmentu ako ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV, KIA EV6, EQB od Mercedes-EQ, Jeep Wrangler 4xe, Land Rover Defender PHEV a Discovery Sport PHEV, PEUGEOT e-2008 GT Pack, DS7 CROSSBACK E-TENSE, BMW iX a Tesla Model Y. Všetky tieto, a omnoho viac, modelov si môžete vyskúšať priamo na Salóne Elektromobilov Bratislava 2022.

Svieži program pod taktovkou zvučných mien

Návštevníkov čaká trojdňový program plný praktických a zaujímavých informácií, prepletený výstavou vozidiel a jazdami, ktorý bude prebiehať v réžii známych moderátorov. V piatok 20. mája sa na vás teší Michael Szatmary. V sobotu 21. mája moderátorskú štafetu prevezme Slávo Jurko. Rozhodne sa máte na čo tešiť!

  • Výstavná časť a testovacie jazdy budú prebiehať počas všetkých troch dní akcie, a to v čase od 10. do 18. hodiny.
  • Prezentácie a diskusie prebehnú v piatok a sobotu od 13. do 17. hodiny.
  • V piatok bude v rámci programu prebiehať priamo z pódia aj živé vysielanie relácie Pozor, zákruta!

Súťaže pre registrovaných účastníkov

Aj tento rok sa môžu návštevníci zapojiť do súťaže o pekné výhry. Stačí sa zaregistrovať na e-salon.sk, vstupenkou sa preukázať pri vstupe na akciu a byť prítomný pri žrebovaní. Registrácia aj vstup sú otvorené pre všetkých úplne zadarmo.

Hlavný partneri: Jaguar Land Rover, KIA, ŠKODA AUTO Slovensko, Tatra Leasing

Špeciálny partner: ZSE Drive

Partneri: Air-Wheel.sk, Autopolis, AgeVolt, Audi Centrum Bratislava, Group M, Citroën, DPD, DriveTesla.sk, DS Automobiles, EV-GP, GreenWay, Motor-Car, Opel, Peugeot, Sminn, Suzuki, T.O.P. Auto Bratislava, UGV Chargers, Burger King, Kávoholik

Mediálni partneri: Podkapotou.sk, TOUCHIT.sk, NEXTECH, Divino, Autobazar.EU, MojElektromobil.sk, MojAndroid.sk

Organizátori: MôjElektromobil, Bory Mall, EVlers, o.z.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: mojelektromobil.sk

Komentáre k článku


Stream naživo