2017-04-20 16:44:10
Autosalón Bratislava 2016
Autosalón Bratislava, Ilustračné foto
Zdroj: Ján Hargaš

Na Autosalóne v Bratislave bude európska premiéra zaujímavého modelu

Od organizátorov Autosalónu prichádzajú nové, aktualizované správy – a sú dobré.

Chcete vyhrať vstupenky na Autosalón? U nás máte šancu získať ich. Ak sa zapojíte do súťaže na našej facebookovej stránke, môžete vyhrať vstupenky na bratislavský Autosalón na výstavisku Incheba. Pre verejnosť budú novinky k dispozícii od 26. apríla. Oficiálny začiatok je síce už o deň skôr – ale 25. apríl je vyhradený pre novinárov a pozvaných hostí.

Pre veľký záujem širokej verejnosti prostredníctvom stránky predpredaj.sk sa usporiadatelia rozhodli tento rok po prvýkrát predĺžiť otváracie hodiny v nedeľu do 19.00 (pôvodne sa mal autosalón končiť v nedeľu o 18:00).

Okrem včera spomínaných dvoch stredoeurópskych premiér (nová generáciu úspešného SUV Mazda CX-5 s novým dizajnom, úspornejšími a výkonnejšími motormi a úplne novými prvkami výbavy a ďalšie pokračovanie najpredávanejšieho roadsteru na svete Mazda MX-5 RF) prišla ďalšia dobrá správa.

Do výstavných priestorov pribudne aj jedna európska výstavná premiéra, dlho očakávaný vynovený model Mercedes Benz triedy S. Z autosalónu v Šanghaji, kde mala len pred pár dňami svoju svetovú premiéru, smeruje do Bratislavy inovovaná generácia vrcholovej limuzíny. Mercedes uvádza triedu S ako najlepšie predávané luxusné auto vo svojej kategórii. Na vlastné oči sa môžete presvedčiť, čo všetko novinka získala.

Sprievodný program

Novinkou pre tento rok je rozšírenie ponuky smerom k najmenším fanúšikom štvorkolesových tátošov. Súčasťou krásnych expozícií je Detský mini autosalón, kde sa deti nielen zabavia pri mini testovacích jazdách na licencovaných detských elektrických autíčkach, ale uvidia aj exkluzívnu prehliadku  miniatúrnych modelov reálne vystavených automobilov. Tešiť sa môžu spolu s rodičmi na mini verzie značiek Audi, BMW, Ford, Mercedes, Mini Coper, Volkswagen a iných.

Zdroj: Jozef Vydra

Milovníci historických vozidiel či starších modelov si určite prídu na svoje v sekcii veteránov. Tí z vás, ktorí uprednostňujete dovolenku bez obmedzení, s pocitom slobody a na štyroch kolesách, poteší výstava karavanov, v ktorej budú k dispozícii menšie i väčšie obytné autá i prívesy rôznych cenových kategórií a značiek.

Tradične nebudú chýbať testovacie jazdy vozidiel značiek Citroën, FIAT, Honda, Hyundai, Mini, Nissan a Peugeot. V nedeľu sa všetci nadšenci „vylepšených“ autiakov môžu tešiť na obľúbené otvorenie tuningovej sezóny.

Keď už toto všetko viete – šups na našu facebookovú stránku, kde čakáme na vaše odpovede na otázku, ktorú si tam prečítate – spomedzi správnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov a každý získa dve vstupenky – to sa oplatí!

Jozef Vydra
ZDROJ: incheba, AUTOSALÓN

Komentáre k článku


Stream naživo