2016-04-23 04:10:00
Autosalón Bratislava 2016
Autosalón Bratislava 2016
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Všetko z AUTOSALÓNU v Bratislave nájdete v našej MEGA GALÉRII

Autosalón v Bratislave sa dostáva do finále. Dnes zažíva najväčšiu návštevnosť.

Ak ste už na autosalóne v Bratislave boli, chystáte sa, alebo radšej využijete svoj čas inak, galéria nižšie pod článkom obsahuje všetko podstatné z tejto automobilovej udalosti.

Na výstavisku v Inchebe sme strávili niekoľko dní, a tak vám prinášame fotogalériu toho najzaujímavejšieho z automobilovej udalosti jari.

Autosalón v Bratislave trvá od utorka až do nedele. Každý deň môžete výstavisko navštíviť od deviatej hodiny rannej a brány výstaviska sa zatvárajú až o siedmej hodine podvečer (v nedeľu o šiestej). Ak plánujete zažiť autosalón naživo dnes, určite zvážte formu dopravy. Ideálne je využiť služby MHD, či už od začiatku cesty, alebo vozidlo zaparkovať ďalej od výstaviska. Ušetríte si nervy i čas pri hľadaní parkovania priamo na mieste.

Kapacitne by však aj parkoviská Incheby mali nával návštevníkov zvládnuť, počítajte s poplatkom za parkovanie. „Vybabranie s Inchebou“ typu zaparkovania niekde v blízkom okolí na drzovku sa neoplatí. Riskujete totiž mastnú pokutu. A pokutám sa vôbec nemôžeme čudovať.

Veď návštevníkov a automobilov v okolí Incheby je toľko, že každé jedno zle zaparkované auto môže znamenať riadne komplikácie dopravy. Počas týždňa sa navyše často stávalo, že doprava pri výstavisku mimoriadne zhustla a nepomohla ani prítomnosť postávajúcich policajných zložiek dohliadajúcich na kvalitu a hustotu zápchy.

Ak sa vám na výstavisko nechce a lepšie sa cítite v pohodlí domova, máme pre vás našu Mega galériu s viac než 140-timi fotografiami priamo z výstaviska. I keď sa to na prvý pohľad nemusí tak zdať, bolo a je tam čo vidieť.

 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo