2016-04-19 16:40:00
Autosalón Bratislava 2016
Autosalón Bratislava 2016
Zdroj: Jozef Vydra

Autosalón Bratislava – už sa to začalo

Dnešný deň bol na výstavisku Incheba Bratislava určený pre novinárov a pozvaných hostí.

Boli svedkami rôznych odhalení. Nielen viacerých slovenských premiér, kde za zmienku stojí dvojica Citroën Spacetourer a Peugeot Traveller. Zaujímavosťou pri ich predstavení bolo, že po dvadsať týchto áut každej značky bude slúžiť na prepravu hostí počas polročného predsednístva Slovenska v Rade Európskej únie.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Významné však sú aj dve európske premiéry. Jednou z nich je Hyundai Grand Santa Fé a hlavne na poslednú chvíľu oznámená novinka, ktorú priviezol do Bratislavy Nissan. Jeho športový model GT-R v špecifikácii pre rok 2017 určite poteší oko nejedného motoristu. Dnes ho však ešte neodhalíme...

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

No nielen priamo exponátmi na výstavných plochách sa môže hrdiť tohtoročný Autosalón. V sekcii Exclusive Auto je pár naozaj zaujímavých modelov, ktoré nestretnete bežne na našich cestách. Okrem áut však na autosalóne nechýba množstvo vystavovateľov, ktorí ponúkajú doplnky, zvyšovanie výkonu, zmenu farby fóliovaním a rôzne iné.

Zdroj: Jozef Vydra
Zdroj: Jozef Vydra

Navyše, máte možnosť nielen si prezrieť, ale aj vyskúšať mnohé z vystavovaných áut priamo za volantom. V rámci sprievodného programu poskytujú viaceré značky možnosť testovacích jázd. Program je bohatý a chýbať nebudú simulácie prevrátenia auta aj nárazu, crash testy v sobotu a otvorenie tuningovej sezóny v nedeľu. Okrem spomínaných vecí máte možnosť vyhrať aj celkom hodnotné ceny po vyplnení vstupenky. Viac informácií nájdete priamo na výstavisku, no pripomíname, že hlavná cena je BMW X1 na 6 mesiacov.

Viac sa o autosalóne dozviete už zajtra, pripravujeme pre vás obsiahlu fotogalériu noviniek a premiér. Nebude chýbať ani súťaž, ktorá preverí váš postreh.

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo