2018-10-13 07:40:20
Autosalón Nitra 2018
Autosalón Nitra 2018
Zdroj: Jozef Vydra

VIDEO: Pozrite si to najzaujímavejšie z autosalónu v Nitre

Ako sme sľúbili, dnes vám prinášame video prehliadku najzaujímavejších vozidiel na autosalóne v Nitre.

Nitriansky autosalón zažíva dnes ten najvyťaženejší deň. Tisíce návštevníkov z celého Slovenska už od skorého rána žhavia motory, aby sa do Nitry dostali. Niektorí idú len zo zvedavosti, iní s cieľom kúpy auta. Ak nepatríte ani k jednej zo skupín smerujúcich do Nitry, alebo sa naopak chcete ešte pred cestou presvedčiť, či sa vám to oplatí, pozrite si video.

A ak náhodou vo videu nenájdete to, čo hľadáte, pripomínam bohatú galériu s cca 160 fotografiami z výstaviska. Aj náš video zostrih trpel na obrovskú vyťaženosť výstaviska už v prvý deň. Motoristickí fanúšikovia zaplnili výstavisko už od rána, a tak bolo miestami skutočne náročné niečo nafotiť a obzvlášť natočiť. Nič sa nedá robiť, čas sú peniaze, aspoň v to veria v Nitre. Takže šup-šup hybajte zaplatiť parkovné a vstupné, nech potešíte organizátorov.

Alebo viete čo? Možno vám bude stačiť to video a galéria. Aspoň uvidíte, či sa naozaj oplatí merať cestu. Podľa mňa je to napriek vysokej návštevnosti a mojim ponosom príjemný rodinný výlet.  


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo