2017-10-04 12:35:00
Hyundai Kona
Hyundai Kona
Zdroj: Hyundai

Hyundai Kona v slovenskej premiére na autosalóne v Nitre

Hyundai predstaví na blížiacom sa autosalóne v Nitre kompletné portfólio svojich vozidiel.

Hviezdou výstavy je očakávané SUV Kona, ktoré môžu návštevníci autosalónu obdivovať v absolútnej slovenskej premiére.

V poradí 24. ročník výstavy Autosalón – Autoshow Nitra, ktorý sa začína už zajtra a potrvá do nedele 8. októbra 2017, sa pre značku Hyundai nesie v duchu prezentácie kompletného portfólia vozidiel. Návštevníci, ktorí zavítajú do stánku Hyundai v hale B, majú možnosť prezrieť si modely i10, i20, i20 Active, ix20, i40 a Elantra, bližšie sa zoznámiť s novou generáciou obľúbeného radu i30 v karosárskej verzii hatchback a kombi a vyskúšať pohodlie a bezpečnosť SUV modelov Tucson, Santa Fe a Grand Santa Fe. Na výstave nebude chýbať ani Ioniq s pohonom plug-in hybrid. Pre podnikateľov sú zasa pripravené úžitkové vozidlá H1 a H350.

Zdroj: Ján Hargaš

Slovenská premiéra pre Kona

Hviezdou stánku Hyundai však bude očakávané SUV-B Kona, ktoré zažilo svoju svetovú premiéru v júni a na nitrianskom autosalóne sa po prvý raz v exkluzívnej premiére predstaví aj slovenským motoristom. Importér predstaví najnovší prírastok modelového radu Hyundai aj s uvádzacím bonusom vo výške až 1500 EUR. Kona s motorom 1,0 T-GDi vo výbave Classic, 6-stupňovou manuálnou prevodovkou, pohonom 4x2 a výkonom 88 kW bude stáť 14 490 EUR.

Zdroj: Hyundai

Testovacie jazdy so súťažami

Okrem vystavených vozidiel majú návštevníci autosalónu v Nitre možnosť vyskúšať si vybrané autá Hyundai. Otestovať si výkon, pohodlie a jazdné vlastnosti je možné na vyhradenom mieste priamo pri hlavnom vchode do výstaviska. Na testovacie jazdy pre záujemcov je pripravených až 8 modelov Hyundai, vrátane aktuálne najpredávanejšieho SUV-C Tucson v špeciálnej edícii Shadow. Každý návštevník, ktorý sa rozhodne vyskúšať si jazdu na autách Hyundai, bude zaradený do žrebovania o auto na celý týždeň. Milý darček od Hyundai získa každý účastník skúšobných jázd, ktorý roztočí koleso šťastia.

Ďalšie autosalónové zaujímavosti od Hyundai

Zaujímavosťou výstavného stánku Hyundai je, že pri nablýskaných autách sa o príjemnú atmosféru postarajú nielen atraktívne hostesky, ale premiérovo aj šarmantní promotéri.

Súčasťou autosalónovej ponuky značky Hyundai je aj špeciálne cenové zvýhodnenie vybraných modelov. Autosalónový bonus na vozidlá, ktoré sú pripravené k okamžitému odberu, sa hýbe od 2 000 € pri modeloch i30 až po 4 500 EUR pri i40.

Komentáre k článku


Stream naživo