2020-05-24 07:00:00
Nehoda Trebišov - Suzuki
Nehoda Trebišov - Suzuki na streche
Zdroj: KR PZ Košice

Horor na cestách – bicykel pod autom, motorkár v nemocnici

24. mája – Idete si pekne na bicykli, keď sa tu zrazu na vás rúti auto, čo urobíte?

      V stredu (20.5.) popoludní krátko po 15. hodine došlo v Trebišove na Kukučínovej ulici k zrážke dodávkového a osobného motorového vozidla, ktoré po nehode skončilo na streche.

      Pod ním ostal zakliesnený bicykel. Kde skončil cyklista? Mal buď obrovské šťastie, alebo napriek veku 79 rokov preukázal perfektnú reakciu.

Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: KR PZ Košice

     52-ročný vodič motorového vozidla Peugeot Boxer išiel po Varichovskej ulici smerom k zimnému štadiónu. Na križovatke Varichovskej a Kukučínovej ulice nedal prednosť vozidlu Suzuki SX4, ktoré viedla 52-ročná vodička po ceste označenej ako hlavná cesta.

Zdroj: KR PZ Prešov

Po náraze jej vozidlo odhodilo na chodník, narazilo do oplotenia jedného z rodinných domov, otočilo sa na strechu a dopadlo na bicykel, ktorý v tom čase po Varichovskej ulici viedol 79-ročný cyklista. Ten našťastie stihol od bicykla odskočiť. Vodička a aj cyklista utrpeli povrchové zranenia s dobou liečenia do 7 dní. Starý pán môže odteraz oslavovať druhé narodeniny...

      Podobne aj motocyklista, ktorý využil minulý víkend a pekné počasie. Motorkári už niekoľko týždňov preháňajú svojich tátošov po cestách necestách.

      V nedeľu 17. mája tak vyrazil na cesty aj 27 ročný vodič motocykla Honda z Vrbového (okres Piešťany). Keď sa vracal z ciest smerom na Piešťany, tak mu pri motoreste Čertova pec pravdepodobne nedal prednosť oprotiidúci doľava odbočujúci mladý vodič osobného auta. Zrážka si pripísala na vrub zranenie motorkára a škodu za viac ako 16 tisíc eur.

Motorkára so zraneniami previezli leteckí záchranári do nitrianskej nemocnice. Alkohol v dychu zúčastnených vodičov policajti nezistili. Okolnosti a miera zavinenia tejto zrážky sú predmetom vyšetrovania policajtov Okresného dopravného inšpektorátu v Topoľčanoch.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Košice, KR PZ Nitra

Komentáre k článku


Stream naživo