2020-03-29 02:00:00
Nehoda Pinciná
Nehoda Pinciná
Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

Teraz dokážte, že viete pomôcť – videli ste túto nehodu?

29. marca – Polícia v Lučenci vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala na ceste I/16 v okrese Lučenec.

      Nehoda sa stala vo štvrtok (26. 3.) v smere od obce Pinciná na Lučenec. O prípade informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Banská Bystrica na sociálnej sieti. 23-ročný vodič BMW z Rimavskej Soboty, pri jazde v smere na Lučenec predchádzal pred ním idúce vozidlo Kia Ceed.

      Z doposiaľ nezistených príčin sa vozidlo dostalo do šmyku, následkom čoho vyšlo vľavo mimo cesty, kde narazilo do protisvahu priekopy a ostalo prevrátené na pravom boku. Pri dopravnej nehode nedošlo ku kontaktu vozidiel.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

      Vodič havarovaného auta utrpel pri nehode ťažké zranenia. Bolo to devastačné zranenia tváre, ktoré si vyžiadalo prevoz leteckou záchrannou službou do nemocnice v Banskej Bystrici. Vodičovi odobrali krv na prípadné zistenie alkoholu.

      Na mieste nehody bol aj znalec z odboru cestnej dopravy a príčina nehody je v štádiu vyšetrovania. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrca

      Polícia sa obracia so žiadosťou o pomoc:  prosíme svedkov tejto dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu objasniť okolnosti, ako k tejto dopravnej nehode došlo. Svedkovia sa môžu ozvať na linku tiesňového volania 158, alebo priamo na stránke Polícia SR – Banskobystrický kraj na sociálnej sieti.


FOTO: KR PZ Banská Bystrca
AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Banská Bystrica

Komentáre k článku


Stream naživo