2019-12-03 01:55:00
Policajný terčík
Policajný terčík
Zdroj: KR PZ Banská Bystrica

„Mlaďasi“ robia problémy, s alkoholom na cestách

3. decembra – Polícia v Žiari nad Hronom obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky len 15-ročného chlapca!

      Iba 15-ročný opitý „vodič“ bol za volantom terénneho auta. V sobotu (30.11.) v popoludňajších hodinách viedol ako vodič vozidlo bez evidenčných čísiel a v obci Hodruša Hámre - Banská Hodruša, ho zastavila policajná hliadka zo Žarnovice.

      Mladík nie je držiteľom vodičského oprávnenia, pri kontrole nepredložil doklady od vozidla, ani osobné doklady. Dychová skúška bola v prípade tohto študenta prvého ročníka strednej školy pozitívna, nafúkal 1,04 promile alkoholu!

      Po vykonaní neodkladných úkonov bol ho zo zadržania prepustili a je stíhaný na slobode.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica

Zrazil štvorkolkou ženy na autobusovej zastávke

      Polícia v Rimavskej Sobote začala trestné stíhanie pre prečin neposkytnutie pomoci.

      V pondelok (25.11.) v popoludňajších hodinách v Rimavskej Seči, 18-ročný vodič viedol štvorkolku bez tabuľky s evidenčným číslom. Pri odbočovaní neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel do ľavého jazdného pruhu, kde prednou časťou štvorkolky narazil do žien stojacich pri zábradlí autobusovej zastávky.

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica
Zdroj: KR PZ Banská Bystrica

      Na mieste dopravnej nehody nezastavil, vec neoznámil a na štvorkolke odišiel domov. Zraneným ženám neposkytol pomoc a ani sa na miesto nehody nevrátil. Dve ženy utrpeli ľahké zranenia. Prípad je v štádiu vyšetrovania.


AUTOR: © Zoznam/jv
ZDROJ: KR PZ Banská Bystrica

Komentáre k článku


Stream naživo