2019-09-22 07:00:00
Prekročil rýchlosť o 119
Prekročil rýchlosť o 119 km za hod
Zdroj: KR PZ Košice

Vodič na 90-ke zajazdil rekordne rýchlo, asi trénoval na preteky

22. septembra – Ráno 16 09. 2019 policajti Krajského dopravného inšpektorátu Košice urobili pamätnú fotografiu.

      Pridali k tomu aj dôkazové video na ceste pri motoreste Dubky v smere na Moldavu nad Bodvou. Vodič si z maximálnej povolenej rýchlosti v danom úseku nerobil ťažkú hlavu.

      Rýchlosť jazdy prekročil o neuveriteľných 119 km/h. Nameraná rýchlosť bola 209 km/h.     Prekročenie rýchlosti spracovali ako objektívnu zodpovednosť (držiteľovi vozidla na adresu policajti poslali video s pokutou 798 €).

Poznámka redakcie: Už sme tu jedného „obecného pretekára“ nedávno mali, no ten na 50-ke prekročil rýchlosť „len“ o 68 km/h. V blokovom konaní, teda na mieste zaplatil pokutu 800 €. Prečo tento nový „rekordér“ dostal zľavu 2 €? Za pamätné video s prekročením rýchlosti o 119 kilometrov za hodinu?

 

Zdroj: KR PZ Košice

Vodička zišla z cesty, v aute mala dieťa

V sobotu predpoludním havarovala 33-ročná vodička.  Za obcou Veľaty v smere na obec Čerhov v Košickom kraji zišla s autom z cesty.

      Pravdepodobnou príčinou nehody bol mikrospájok. Vo vozidle bolo v autosedačke aj 2,5 ročné dieťa. Hoci posádku previezli do nemocnice, pri nehode sa našťastie nikto nezranil.

Zdroj: KR PZ Košice
Zdroj: KR PZ Košice

      Tentoraz sa okrem vecnej škody na vozidle nič vážnejšie nestalo. No aj malá únava môže mať veľké následky. Vodiči, doprajte si preto pred jazdou kvalitný odpočinok.


AUTOR: © Zoznam/jv

Komentáre k článku


Stream naživo