2018-02-25 04:00:00
Vodič autobusu radí jemne
Vodič autobusu radí jemne

VIDEO: Tento vodič autobusu je... jednoducho hitom internetu

Niektorí ľudia vedia zaujať. Vodič jedného autobusu je zvláštny z niekoľkých dôvodov.

V prvom rade štýlom jazdy. Vozí svojich pasažierov plynulo, jemne. Ani netušia, kedy radí rýchlosti. Vlastne v tom to práve je – jeho štýl radenia rýchlostí. Nemá automatickú prevodovku, ale manuálnu, s ktorou ale narába neuveriteľne.

Zaujalo to dokonca jedného z pasažierov natoľko, že sa rozhodol zvečniť pohyby vodiča pri preraďovaní rýchlostných stupňov. Z videa sa stal doslova virálny hit internetu. Šíri sa veľkou rýchlosťou.

Niet sa ani veľmi čomu čudovať. Ak si pozorne pozriete video, zistíte, že vodič je... tak trocha iný, ako ďalší kolegovia. Niekto by povedal že jemný. Niekto, že nežný a niekto zasa, že... no nechajme komentáre bokom. Pozrite sa, ako pracuje za volantom.

Dôležité je, ako zaobchádza s radiacou pákou. Ešte dôležitejšie je, že to prináša komfort pre pasažierov na palube – a šetrí to aj prevodovku, spojku a vlastne celý autobus. Sami dobre viete, že niektorí vodiči MHD jazdia akoby iba museli. Potom lietate v autobuse, či trolejbuse ako handra. To by sa vám v tomto autobuse asi nestalo.

Nakoniec – presvedčte sa sami:


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo