2018-02-20 18:40:00
Tesla Roadster vo vesmíre
Tesla Roadster vo vesmíre
Zdroj: YouTube

Škoda prekonáva Teslu. Na Mars sa dostala prvá! Musk má problém?

Elon Musk nedávno vypustil do vesmíru svoj vlastný automobil Tesla Roadster. Škoda je ďalej.

Teda, ako sa to vezme. Že je Škoda prvá na Marse vyhlasuje priamo francúzske zastúpenie značky. Zdalo sa, že v dobývaní vesmíru má spomedzi automobilových značiek značný náskok Tesla, no zdá sa, že Škoda Teslu porazila. Lebo keď je teraz na Marse, musela byť prvá aj vo vesmíre, no nie?

Veru, Škoda Superb je už na Marse... či presnejšie priamo v Marse. Na to aby Škoda Superb so svojim vlastným Spacemanom dorazila na Mars pritom nepotrebovala nosnú raketu Falcon Heavy ako to potreboval Spaceman a jeho Tesla Roadster, na túto cestu úplne stačil výkon motora 2,0 TSI, ktorý má svoje maximum na úrovni 280 koní. A pohon všetkých kolies, na ten netreba zabúdať...

Ak by sme boli detailisti, všimli by sme si, že Škoda Superb pri svojej ceste na Mars vlastne ani neopustila planétu, dokonca neopustila ani Francúzsko. Mars je totiž dedinka na francúzskom vidieku neďaleko mesta Lyon. Má zhruba 550 obyvateľov a podľa všetkého ani jeden z nich nie je mimozemšťan, aj keď Marsčania dozaista sú.

Či už Škodu máte radi, alebo nie, treba uznať, že je to vtipná idea. A aj video s názvom Misia Mars má svoj šmrnc. Takže áno, o závody v dobývaní vesmíru tu skutočne nejde a Tesla Roadster naďalej zostáva prvým sériovým automobilom vo vesmíre. Ale prečo by sa Škoda na tomto úspechu nemohla trošku priživiť, najmä ak to zvládne s humorom? Či?


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo