2017-12-19 04:05:00
Škoda a Santa Claus
Škoda a Santa Claus
Zdroj: Škoda auto

Tipy na darčeky pre Santa Clausa: Škoda obracia Vianoce naruby

„Oslávte Vianoce raz inak“ - v duchu tohto motta pozbierala Škoda najkrajšie nápady na darčeky pre Santa Clausa.

Nápady pochádzali od mnohých tisícok detí, ktoré sa zúčastnili na neobvyklej vianočnej kampani, organizovanej na vybraných trhoch. Flotila štyroch áut Škoda Karoq naložila v niekoľkých európskych krajinách listy so želaniami detí a odviezla do vianočnej dedinky pri Rovaniemi vo Fínsku.

Počas nadchádzajúcich Vianoc bude Santa Claus bez prestávky na cestách, aby ľuďom na celom svete urobil radosť - ale on sám nedostane ani jeden darček. V tomto roku mu preto Škoda pripravila prekvapenie: skôr ako si stačil naložiť sane a zapriahnuť soby, navštívili ho v jeho vianočnej dedinke blízko polárneho kruhu štyri automobily Škoda Karoq. Tieto kompaktné SUV mali na palube vianočné priania od mnohých tisícok detí zo šiestich európskych krajín.

Zdroj: Škoda auto
Zdroj: Škoda auto

Listy ale neobsahovali ich vlastné želanie, ale to, čo by si deti želali dať ako darček pre Santa Clausa: napríklad dovolenku v Karibiku, automatickú klimatizáciu pre jeho lety sánkami v teplých krajoch, alebo vozidlo značky Škoda, v ktorom by bolo ešte viac miesta na darčeky. S listami batožinovom priestore vyrazili na cestu do Arktídy dve vozidlá Škoda Karoq z moldavskej metropoly Kišiňova a dve vozidlá z Berlína. Stretli sa vo Varšave a odtiaľ pokračovali na sever spoločne. Trasa doviedla kompaktné SUV až na Nordkap, najsevernejší bod Európy.

Zdroj: Škoda auto
Zdroj: Škoda auto

Flotila vozidiel Karoq potom odovzdala listy vo vianočnej dedinke pri Rovaniemi blízko polárneho kruhu. Štyri vozidlá Škoda Karoq prešli na svojej ceste celkovo 23 400 kilometrov.

Škoda navyše umožnila deviatich rodinám unikátnu zimné výpravu. Zo všetkých odosielateľov želaní boli vyžrebovaní výhercovia vzrušujúcej cesty do Laponska. V Rovaniemi a okolí navštívili rodiny napríklad sobie safari, show elfov a laponskú ľadovú galériu s jedinečným snehovým zámkom. Vrcholom potom bola návšteva vianočnej dedinky a osobné stretnutie so Santa Clausom.

Zdroj: Škoda auto
Zdroj: Škoda auto

To najlepšie z cesty bolo zachytené aj na videu. Škoda želá veselé Vianoce!


AUTOR: © Zoznam/Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo