2017-12-17 18:56:56
Myšičky, myšičky
Myšičky, myšičky

VIDEO: Prechádzal cez dva pruhy úplne naslepo. Takto sa to skončilo

Myšičky, rýchla zmena pruhov bez smerovky, obchádzanie kolóny cez krajnicu, to sú pravé mestské šmaky.

Nerestí vodičov v mestách je veľmi veľa. Približne toľko, koľko sa vo veľkom a dopravne zahustenom meste stane denne nehôd. Pritom by sa nemusela stať ani jedna. Stačilo by udržiavať bezpečný odstup, jazdiť plynulo, rozbiehať sa plynulo, brdziť s rozvahou tak, aby brzdiť dokázali aj ďalší za nami, prechádzať cez pruhy svižne ale s vedomím kam idem a či niekomu neskrížim cestu. To je len pár príkladov za všetko, iba pár príkladov, ktoré by v nasledujúcom videu pomohli predísť nehode.

Lenže to by si vodič nemohol namýšľať, že zvládne všetko. Nemohol by si myslieť, že má rontgenový zrak a že vidí aj tam, kde iní nie. To by vodič musel vnímať premávku naokolo a musel by jazdiť s rozvahou. Keďže nič z toho nezvládol, máme tu video, ktoré stojí za pozretie. Minimálne z preventívneho hľadiska.

Video pochádza z Poľska a podľa zápisu palubnej kamery je približne dva roky staré. Populárne videokanály, ale záznam zdieľali teraz a video rýchlo vyvolalo záujem publika. Najzaujímavejší je asi výsledok celého incidentu. Supermanovi sa totiž podarilo poškodiť nielen jedno vozidlo, zvládol toho podstatne viac...

jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo