2017-10-29 04:05:00
Gymkhana 10 sa blíži
Gymkhana 10 sa blíži

VIDEO: Chystá sa jubilejná Gymkhana s poradovým číslom 10

Ken Block láka na ďalšie neuveriteľné kúsky – bude to jeho asi zatiaľ najšialenejšie video.

Fanúšikovia Kena Blocka už si pomaly zvykajú, že vlastne nemá čím prekvapiť. Tvorcovia série si to ale nemyslia. Okrem slávnej série bláznivých kúskov za volantom poriadne výkonných Fordov sa totiž Ken objaví raz za čas aj v netradičnej situácii, naposledy napríklad pri jazde driftom na Pikes Peak...

Priamo z dielne tvorcov teraz prichádza trailer na najnovšie video, ktoré celý tím chystá. Návrat vraj bude neuveriteľne zaujímavý, ale hlavne veľkolepý.

Spoločnosť Hoonigan, ktorá je za všetkými doterajšími kaskadérskymi videoklipmi s Kenom Blockom v hlavnej úlohe, vydala upútavku na chystané pokračovanie. Bude to Gymkhana 10. Tentoraz však s veľkou zmenou oproti doterajším častiam. Nebude sa odohrávať na jednom mieste, ako bývalo zvykom. Bude to video s piatimi autami na piatich rôznych miestach. A Block sľubuje najšialenejšie video vôbec!

V upútavke sa objavilo niekoľko ľudí, ktorí hovoria o schopnostiach Kena Blocka za volantom silných mašín. Nemá chýbať Hoonicorn Mustang s pohonom všetkých kolies a výkonom 1030 kW (1400 k) a tiež Ford Escort Cosworth.

Tvorcovia uvádzajú, že Gymkhana 10 sa odohráva „po celom svete“. Ťažko odhadnúť, ktoré lokality si pod tým možno predstaviť. No zrejme ide o to, že okrem Arktídy a Antarktídy sa asi nakrúca na každom jednom kontinente.

No už teraz vieme aspoň jedno – že sa časť novej Gymkhany nakrúca v Detroite. Zatiaľ sa ale musíme uspokojiť s úvodným trailerom plným áut, plameňov a dymu. Bude to poriadna zábava... Náte šancu presvedčiť sa o tom:

 

 

Jozef Vydra

Komentáre k článku


Stream naživo