2017-10-08 10:32:31
Autosalón Nitra 2017
Autosalón Nitra 2017
Zdroj: Ján Hargaš

VIDEO: Autosalón v Nitre vrcholí. Pozrite si to najzaujímavejšie na videu č.2!

Druhá časť našej video-exkurzie po autosalóne v Nitre práve začína. Nech sa páči.

Autosalón v Nitre dnes končí. My sme ale výstavisko Agrokomplex navštívili ešte vo štvrtok a dnes prinášame druhú časť videa s najzaujímavejšími automobilovými novinkami. Video okrem lákavých áut zachytáva aj atmosféru výstavy a tak si autosalón môžete užiť bez nutnosti vycestovať, pekne v pohodlí domova. Prvú časť videa nájdete tu. 

Okrem druhej časti pútavej video-exkurzie, ktorá vám nezaberie veľa času prinášame aj zábery z oficiálneho odhalenia najnovšieho prírastku do rodiny funky Citroenov. Začalo to modelom C4 Cactus, nedávno pribudol slovenský model C3 a dnes prichádza najnovší crossover s označením C3 Aircross.

Kompaktný crossover s vyššou svetlosťou, zábavným dizajnom a unikátnym interiérom je stelesnením moderných funky automobilov značky Citroen. Priestranný, vtipný, unikátny a univerzálny. Tak ako ďalšie Kaktusy, aj tento nevyhovie každému, o to viac ho budú majitelia milovať. C3 Aircross je druhým automobilom na zdieľanej platforme medzi koncernom PSA a dnes už jeho súčasťou – automobilkou Opel. Prvým je Crossland X, ktorý v Nitre taktiež nájdete. Tretím bude nová generácia modelu Peugeot 2008. Kým ale Levíča príde, obzrite si prostredného z bratov vo videu nižšie. Tak ako sa na Citroen patrí, predstavovanie zažilo dobrú náladu...

A na záver pripájame spomínanú druhú časť videa s najzaujímavejšími autami z Nitry. Ak by vám naše video nestačilo a videli ste už aj prvú časť. Navštívte podrobnú galériu, ktorú nájdete práve tu. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo