2017-07-22 09:55:00
Medveď na motorke
Medveď na motorke

VIDEO: Živý medveď na motorke zdravil okoloidúcich

Hádajte, kde je takéto niečo možné? Správne, ako inak, v Rusku...

Nad niektorými zábermi z ruských ciest sa už ani nepozastavujeme, lebo nad nimi zostáva rozum stáť. Ako by ste sa zachovali, keby sa pred vami na ceste zjavil medveď na motocykli? Autor videa to komentoval veľmi emotívne a niekoľkokrát neveriacky opakoval: medveď na motorke! Míša jazdí po meste na motocykli...

Nuž veru – stretnúť medveďa na verejnom priestranstve sa človeku nepodarí každý deň. Čo potom ťažko predstaviteľná situácia, keď zbadáte medveďa sediaceho na motocykli a preháňajúceho sa ulicami mesta. Skutočne – toto je poriadne bizarná situácia aj na Rusko. Medveď sa v prístavnom meste Archangelsk na severe európskej časti Ruska prechádzal na motocykli Ural v bežnej premávke. Našťastie to má celkom jednoduché vysvetlenie. Išlo vlastne o reklamu na cirkusové predstavenia.

Medveď Tim si už na ľudí evidentne zvykol. Ako vidno na videu, sediac v sajdkáre ich aj pekne počas jazdy zdravil zdvihnutou labou. Od svojho opatrovateľa  za to dostáva ako odmenu maškrty.

Je zvláštne, že vodič motocykla zvládol takýto živý náklad. Vraj to bolo prvýkrát, čo „komunikoval“ s medveďom. Dôležité vraj bolo, aby sa zviera nedostalo k riadeniu motocykla. Lebo to vyzerá tak, že aj na to je Tim cvičený a dokázal by na upravenom motocykli jazdiť. Otázne už je len to, či iba v manéži, alebo aj po ceste.

Medvede sú inteligentné a ľahko sa učia aj náročné kúsky. No nasledujúce video je nielen pekvapujúce, ale aj s neuveriteľným záverom. Takže to bude zrejme podvrh, teda virálne video. Veď posúďte sami, či dokáže medveď okrem jazdenia na motocykli aj také gesto, aké predviedol na záver videa...

jv
ZDROJ: liveleak.com

Komentáre k článku


Stream naživo