2017-04-14 10:35:00
Naháňačka Ferrari v nákupnom
Naháňačka Ferrari v nákupnom centre

VIDEO: Ferrari sa preháňalo po nákupnom centre

Čo by ste povedali, keby krátko pred zatvorením nákupného centra ňom začalo jazdiť športové auto?

Že asi jeho majiteľovi poriadne šibe aj tesne pred veľkonočnou pondelkovou šibačkou.

Toto sa však stalo pred pár dňami, presnejšie v nedeľu večer vo veľkom moskovskom nákupnom centre Vesna. Po jeho vyblýskanej hladkej podlahe sa začalo preháňať Ferrari.

Poviete si – nový nájomca sa prišiel predstaviť svojim susedom. Ale celú „idylku“ kazila partia strážnikov, ktorí sa snažili auto chytiť. Holými rukami by sa im to nepochybne aj celkom určite nepodarilo, čo si budeme navrávať.

Ak budete čakať, že to všetko malo dohru na polícii, ste vedľa. Za volantom Ferrari California sa medzi obchody v moskovskom nákupného strediska vybral bývalý starosta ruského Archangeľska. Na vyleštenej podlahy nákupného centra nechal veľa stôp od pneumatík. Mohlo by vás zaujímať, kto ich vyčistí..?  Aj nás. Okrem toho aj to, ako sa mohlo auto dostať do takéhoto priestoru. Keďže už bolo tesne pred zatvorením komplexu, neboli v ňom takmer žiadni návštevníci. Ale športový automobil naháňalo niekoľko strážnikov...

Video na prvý pohľad vyzerá ako vyčíňanie nejakého opitého zbohatlíka a šialeného magora. Alexander Donskoj však bol triezvy a celú akciu vopred ohlásil a naplánoval, pričom „ochrankári“ boli tiež zohratí kaskadéri. Ak by ste na to neprišli sami, prezradíme vám, že hlavný dôvod jeho počínania bolo zviditeľnenie a podpora internetového fóra, ktorého názov svietil na karosérii talianskeho športového auta. Mimochodom, podarilo sa vám rozlúštiť jeho názov? Nám nie.

Čo dodať? Že sa dejú v Rusku veci nielen na cestách, kde ich zaznamenávajú palubné kamery, Takýto „incident“ sa dostal aj do pozornosti hlavnej spravodajskej relácie televízneho kanála Rossija 1... Tu je dôkaz:

red.
ZDROJ: russia.tv, 360tv.ru

Komentáre k článku


Stream naživo