2017-02-26 13:55:00
Garetha Balee nahradila fanúšička
Garetha Balee nahradila fanúšička

VIDEO: Nissan nahradil futbalovú legendu UEFA Garetha Balea sympatickou fanúšičkou

Keď sa Gareth Bale, legenda UEFA Champions League zranil v novembri 2016, Nissan urobil zaujímavé rozhodnutie.

Keďže sa Bale nemohol zúčastniť na nakrúcaní novej televíznej kampane, Nissan sa rozhodol dať neuveriteľnú príležitosť futbalovej fanúšičke. Nissan – oficiálny globálny sponzor UEFA Champions League oznámil, že v najnovšom spote bude vystupovať globálny ambasádor značky a hviezda Manchester City Sergio Agüero a Ana Rueda Hernandez, študentka a pekárka na čiastočný úväzok z Madridu.

24-ročná Španielku milujúcu futbal pozvala spoločnosť Nissan, aby nahradila globálneho ambasádora značky Nissan a hviezdu Realu Madrid Garetha Balea v najnovšom reklamnom spote. Gareth Bale sa nemohol zúčastniť na nakrúcaní, pretože sa zranil v zápase svojho klubu Real Madrid so Sportingom Lisabon v zápase UEFA Champions League v novembri minulého roku.

Anu prekvapil Gareth Bale vo video pozvánke, kde jej ponúkol svoje miesto pri nakrúcaní nového spotu, v ktorom vystupuje aj Sergio Agüero. Bolo to v ostrom kontraste s jej každodenným životom, ktorý trávi štúdiom, hraním futbalu za lokálny tím CD Magerit a pomáhaním v pekárni svojej matky v Madride.

Fanúšička Realu Madrid C.F., ktorej obľúbený hráč je zhodou okolností Gareth Bale, hovorí o šoku po prijatí správy s pozvánkou nahradiť svojho futbalového hrdinu: „Stále tomu nemôžem uveriť – som taká nadšená, že sa to deje práve mne. Hrávala som sa futbal na ulici so svojimi bratmi od detstva a teraz ma vybrali za náhradníčku Garetha Balea, je to neuveriteľné. Gareth je môj obľúbený hráč – kiež by som mala takú ľavačku!“

Gareth prekvapil Anu dokonca počas nakrúcania a vyjadril svoje potešenie, že jeho náhradníčkou bola práve žena: “Myslím si, že je to skvelý nápad a dať ľuďom možnosti, skúsenosti a šancu, ktorú by inak asi nikdy nedostali, je úžasné. Som si istý, že bude výborná!”

Popri nakrúcaní po boku globálneho ambasádora značky Nissan, Sergia Agüera, bola Ana dokonca schopná získať nejaké tipy od útočníka Manchesteru City F.C.: “Na začiatku som bola veľmi nervózna, ale po pár minútach sme sa začali rozprávať v španielčine o našich životoch, bol úžasný.” 

Jean-Pierre Diernaz, viceprezident Nissan Europe pre Marketing, uviedol: “Sponzorstvo UEFA Champions League poskytlo Nissanu prístup k jedným z najvášnivejších futbalových fanúšikov na svete a my sme za to sľúbili fanúšikom neočakávaný prístup k najvzrušujúcejšiemu turnaju na planéte. Je to len jeden z príkladov ako tento prísľub plníme. Sme nadšení, že sme mohli ponúknuť Ane zážitok na celý život.” 

Nový reklamný spot v hlavnej úlohe so Sergion Agüerom a Anou sa bude vysielať na jeseň. My vám ešte ponúkame video zo zákulisia nakrúcania a cestu Any k úžasnému zážitku:

Jozef Vydra
ZDROJ: Nissan

Komentáre k článku


Stream naživo