2016-08-13 11:05:00
Odťahovka za minútu
Odťahovka za minútu

VIDEO: Najrýchlejší odťah auta na svete – za minútu je auto fuč

To sa len tak nevidí! Ani si nestačíte kúpiť noviny a máte po aute...

Odtiahnutie automobilu je pre jeho majiteľa nepríjemné. No niekedy sa to inak ani nedá. Tolerovať zákazy sa niekde naozaj neoplatí. Lebo sa poriadne ani neotočíte a auto si odváža odťahovka.

Naloženie auta trvá nejaký čas aj pri dvojčlennej obsluhe. Pripevniť auto za kolesá, zaistiť, vytiahnuť, naložiť. Aspoň sme si to vždy mysleli. Ale pozor, aj v odľahovaní áut nastal progres.

Ako vidno z priloženého videa, fakt stačí necelá minúta, aby vám odtiahli zle zaparkovné auto. Stačí na to jediné – prístup z boku.

S pokutou za zlé parkovanie sa minimálne raz v živote stretla asi väčšinu vodičov, je ale asi príjemnejšie nájsť auto s papučou na kolese, ako len prázdne parkovacie miesto a zháňať sa, či vám vozidlo „len odtiahli“, alebo hneď ukradli. Samotný odťah nemusí vždy zabrať len pár minút a neraz sa stane, že vám pri tomto manévri auto aj poškodí. No ide to aj elegantne a hlavne rýchlo.

Video nemá ani minútu a za ten čas dokáže z ulice zmiznúť auto, ktoré parkovalo, kde nemalo. Princíp je veľmi jednoduchý: odťahový nákladiak zastaví vedľa inkriminovaného vozidla, naberie ho na tak, ako to robia vysokozdvižné vozíky s europaletami, nadvihne ho, presunie na ložnú plochu a už aj odchádza.

Elegantné, rýchle riešenie. Nemáte ani len šancu sa začať jednať, že zaplatíte na mieste, len nech vám auto nechajú, kde je. Vodič Renaultu Clio si to určite bude pamätať, vám to ukazujeme pre výstrahu – aby ste nedopadli podobne... A kde vás podobná mrzutosť môže stretnúť? Nevieme kde všade, ale toto bolo napríklad v Turecku.

Jozef Vydra
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo