2016-07-30 04:00:00
Lambo s kozami
Lambo s kozami

VIDEO: Toto ťažko uveríte – takto ste Lamborghini ešte určite nevideli

Lamborghini dokáže neuveriteľné veci – napríklad potiahnuť aj kozy. Nehľadajte za tým žiadny dvojzmysel.

Ak niekto povie, že sa mu pokazil pick-up a kozy treba ťahať, lebo nepočkajú, určite by vám ani na um neprišlo, že ich potiahne nejaké exkluzívne auto. Žiadne SUV, či niečo podobné. Fanúšikov motorizmu asi netreba poučovať, že talianska značka Lamborghini to nie je iba výroba superšportových áut. Začínala totiž ako výrobca traktorov, takže má bohaté skúsenosti aj so stavbou agrárnych strojov.

V tejto súvislosti potom nevyzerá až tak neuveriteľne informácia, že Lamborghini ťahalo kozy. Presnejšie vozík s kozami. Áno, naozaj tie rohaté tvory, čo majú prívlastok živé kosačky a dávajú mlieko. Lenže, my naozaj nemáme na mysli žiadny traktor značky Lamborghini, ale skutočne jeden z portfólia superšportov. Model Murciélago. Má pohon všetkých kolies a výkon 420 kW (570 k). Z pokoja na stovku sa dostane za 3,8 sekundy. Takto dynamicky ale jeho majiteľ nejazdil.

Istý Austrálčan si totiž na Lamborghini nechal primontovať ťažné zariadenie (?!) a auto zapriahol pred svoj prívesný vozík s kozami. Vôbec netušíme, čo vlastne tento chlapík robí. Možno je to prosperujúci farmár, keď sa zmohol na takéto  „Lambo“. Prečo ho však použil na ťahanie vozíka? Možno predal úplne všetko, aby si mohol dovoliť sen svojho života. Alebo sa mu nepáčia všetky tie SUV a rôzne iné praktickejšie autá. V každom prípade si však vozí rád svoje kozy so sebou...

Zdalo sa nám skôr, že sú to nejaké lamy, ako kozy. Ale v Austrálii? No, nech je ako chce, „urodzeným  dámam“ na ložnej ploche sa pozornosť okolia celkom páči, hoci takmer vôbec nereagujú na „papparazzi“ jazdu aj s nakrúcaním videa. Presvedčte sa, ako sa starší (zrejme manželský) pár viezol v austrálskom meste Liverpool v Lamborghini a viezol si svoje kozy :

jv

Komentáre k článku


Stream naživo