2016-02-28 04:10:00
Kardanka & Turbinka na
Mercedes AMG C63S na SlovakiaRingu čaká na súpera

VIDEO: Dva Mercedesy AMG, dve horúce baby a jeden okruh

Ako to len môže dopadnúť, keď sa stretnú dve rýchle autá a dve vodičky?

Bude to duel, súťaž telo na telo, alebo pohodová limonádka? Tomu poslednému by som veľmi nefandil. Sú to beštie, prezlečené za ovečky. Alebo barančekov? Skúšali sme ich na vlastnej koži a okrem toho sme niečo podobné mali aj v rámci redakčného testu. Teda na mysli ale stále mám Mercedes AMG C63 S a AMG A45 4MATIC.

Vo svete vznikajú rôzne dobré videá. Slovensko nezaostáva. Neveríte? To potom nepoznáte produkciu kolegov, ktorí sa rozhodli, že okrem svojich kreácií skúsia vytvoriť niečo nové. Netradičné. Zaujímavé. Hot. Bolo treba vybrať niečo iné, neopozerané a atraktívne.

Voľba padla na dva atraktívne modely. Stále majte na mysli, že sa hovorí o tých plechových kráskach, ktoré v rukách neskúseného vodiča narobia viac šarapaty, ako úžitku. K nim bolo treba vybrať aj dvoch adekvátnych krotiteľov. Aby to naozaj stálo za to. No, neboli by to chlapi, keby nesiahli inam. Vybrali nakoniec „krotiteľky“... Teda dve tiež atraktívne (skoro)modelky.

Pekné teda sú, o tom diskutovať netreba. Tie autá, samozrejme. Názor na ich vodičky už nechám na vás. Volajú sa Kardanka a Turbínka. Nie Kardashianka! To je (trocha) iná kategória. Vlastne, možno ani tak veľmi nie. Ale na rozdiel od „vypulírovaných“ Kardašianiek sa tieto dve dievčiny dokážu porozprávať aj jazykom, akému rozumie takmer každý chlap. Teda o technike áut. Veď Kardanka, Turbínka sú tiež netradičné mená pre dve „babenky“. Ale akurát vhodné!

No aby sme už nezdržiavali – „kuknite“ si to video a napíšte nám, či by ste podobné prijali na našej stránke aj častejšie...

Jozef Vydra
ZDROJ: Sven Oliver Automotive Films

Komentáre k článku


Stream naživo