2015-10-07 11:00:00
Agresivita v Rumunsku
Agresivita v Rumunsku

VIDEO: Brutálna bitka vodičov v uliciach Bukurešti

Dopravní chuligáni nie sú ničím nezvyčajným v ktoromkoľvek meste sveta.

Neraz nepochopiteľné zábery prichádzajú hlavne z Ruska, ktoré je povestné agresivitou vodičov v akejkoľvek podobe. Teda či už sedia za volantom, alebo spoza neho „vypadnú“.  Ale žeby aj v Rumunsku? Zdá sa, že sa „morová nákaza“ pouličných bitiek šíri a „krása“ pouličných násilností prerástla mieru normálnosti a únosnosti.

Mohlo by sa na prvý pohľad zdať, že sa dvaja kohúti spoza volantu pustili v Bukurešti do seba preto, že jeden je fanúšikom značky Renault (ten vpredu) a druhý má rád Peugeot. To by síce mohlo byť vysvetlením ich sporu, ale predvedený súboj vraj vznikol z úplne iného problému. Nevedeli sa totiž dohodnúť na tom, kto má prednosť v dopravnej zápche a vzájomné predbiehanie a vynucovanie si prednosti so slovným sporom vyústilo až do pästného súboja. No, vidno, že ani v Rumunsku nepoznajú vodiči pojem „zipsovanie“ a striedavé zaraďovanie sa áut. Mnohí z vodičov jednoducho neznesú, že musia dať prednosť iným.

V tomto „kohúťom zápase“ sa zdá byť vodič Meganu na strane porazených a dostáva rany od vodiča Peugeotu 308 asi viac, ako od života. To trvá len dovtedy, kým sa zdá, že sa spor končí po príchode ženy na scénu. Rozvášnených mužov upokojuje a vodič Renaultu odchádza. No stačí jedno kopnutie do zadného nárazníka jeho auta od protivníka a znova vyletí na „pežoťáka“. Ten mu síce uštedril mnoho dobre mierených rán, ale poriadne „vytočený“ vodič Renaultu nakoniec skolí svojho soka a pošle ho k zemi.

Tieto zábery odvysielala miestna rumunská televízia, ktorá si na nich ale poriadne zgustla. Necelé dve minúty trvajúce video, ktoré vám prinášame, nastrihala s opakovaním scén. Tým jeho dĺžka narástla na vyše 10 a pol minúty. Toľko vás ale nebudeme trápiť – úplne stačí pozrieť si krátku verziu:

Jozef Vydra
ZDROJ: carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo