2014-01-18 05:40:00
Koľko dievčat sa zmestí
Koľko dievčat sa zmestí do Moskviča? Toto je len začiatok...
Zdroj: peretz.ru

BLÁZNIVÉ VIDEO: Koľko dievčat sa zmestí do Moskviča?

Vo svojej show, vlastne ako sa píše v Rusku: шоу, sa to snažil zistiť Roman Treťjakov. A bolo to interesantné zisťovanie.

Áno, už podľa predchádzajúcich slov ste iste prišli na to, že nasledujúce video vzniklo v Rusku. Kde inde by skúšali „nadžgať“ dievčatá do auta s menom Moskvič? No tak auta... Dohodnime sa, že do Moskviča.

Viete, čo znamená toto meno? Je to vlastne meno obyvateľa Moskvy – teda po našom: Moskovčan... Keď sa k tomu pridá meno Romana Treťjakova, a jeho mierne strelený program Я могу круче!, teda po našom niečo ako Môžem lepšie (môžem viac), je asi každému jasné miesto: naozaj celý pokus vznikal v Rusku.

Podobných už  bolo niekoľko. Väčšinou sa snažilo čo najviac ľudí vtesnať do čo najmenšieho auta. Vtedy to býva dosť prekvapujúce, koľko ľudí vlastne „nastúpi“ do smiešne malého auta. Rusi ale nasadili osvedčenú klasiku v podobe modelu Moskvič 2140.

Gumové bábiky..?

Ešte skôr, ako sa začali dievčatá postupne „ládovať“ do auta, skúšali v rôznych testoch, ako sú „skladné“. Alebo aj ladné... V konečnom dôsledku to nemalo nič spoločné s ich pozíciami v aute, ale polohy to sú hlavne pre mužskú časť publika mimoriadne pozoruhodné. Napriek tomu, že veľmi silno pripomínali legendárnu hru Tetris, ke treba jednotlivé segmenty natočiť správne tak, aby nikde nič neprečnievalo a nezavadzalo a všetko bolo čo najviac kompaktné, ba až komprimované, tu v každom prípade trčali do priestoru aspoň dve hlavy a príslušný počet párov končatín. A veru aj všeličo iné...

Koľko dievčat sa nakoniec zmestilo do obstarožného vozidla? Napriek tomu, že asi nie každý disponuje schopnosťou porozumieť ruskému komentáru, stojí za to pozrieť si video. Na jeho konci bude jasné, že tých dievčat v kabíne auta aj v batožinovom priestore bolo nakoniec 31. A jedna torta ešte k tomu! Škoda len, že posledná dievčina už nemala dostatok miesta pre svoje nohy.

Ak by sa niekto pokúsil toto číslo prekonať, mal by nabudúce vybrať asi menšie „kompaktnejšie“ dievčatá. Lebo v tomto prípade patrila medzi ne aj jedna basketbalistka(?)

Viac než akýkoľvek komentár vám už povie video. Príjemnú zábavu...


Jozef Vydra
ZDROJ: peretz.ru

Komentáre k článku


Stream naživo